Először arra gondoltam, milyen jó lenne a Nantes DNB tipp, majd jött egy másik megérzés, hasonló szorzóért. Megérte váltani?

Behúzza végre első győzelmét?

Karácsonyra a Nantes csapata Raymond Domenech edzői kinevezését kapta ajándékba. Valószínűleg Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi leigazolásának jobban örültek volna a szurkolók, de kicsiben kezdték. Domenech célja, hogy az első osztályban tartsa a csapatot. Nem tűnik vállalhatatlan feladatnak, de nem ártana már végre meccseket nyerni. Két találkozót tudhat maga mögött: Rennes (0:0) és Montpellier (1:1). 

Ezek vállalható eredmények, cél az volt, hogy ne kapjanak ki, ráadásul erősebb csapatokból szereztek pontot. Domenech sokat nem változott az elmúlt tíz év alatt, de a Nantes játéka pár meccs alatt fejlődésnek indult általa. A Rennes ellen két szép kombinatív támadásuk is volt, győzelmet érdemeltek volna. A Montpellier ellenében hamar hátrányba kerültek, de utána felálltak a padlóról, győzelemre is volt esélyük (nem is értem, hogyan hagyta ki Kolo a tiszta ziccert). 

A Lens kisebb gödörben, ugyanakkor a Lyon ellen szépen helytálltak, míg a Strasbourg ellenében az is csoda volt, hogy egyáltalán a játékosok látták a pályán a labdát. Az időjárási viszonyok messze voltak az ideálistól, Strasbourg egy védelmi hiba után szerzett vezetést, míg a Lens nem tudta kihasználni a lehetőségeit. Mindezek miatt arra gondoltak, hogy a Lens nem biztos, hogy a mostanság fegyelmezett Nantes otthonában nyerni tud. Ugyanakkor az sem olyan biztos, hogy a hazaiak simán behúzzák a győzelmet, ezért is döntöttem a fogadáskészítő mellett. A DNB-vel azonos a szorzója az 1X + 3,5 gól alatti opciónak, míg előbbinél döntetlen esetén visszakapjuk a pénzüket, addig itt nyerünk. 

Borítókép: Raymond Domenech

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Nantes - Lens Tipp

    Nantes vagy döntetlen + 3,5 gól alatt
    1.87 Unibet