Hivatalos közleményben tudatta a Juventus, hogy a következő idényben már nem Massimiliano Allegri irányítja az együttest. Az Unibetnél fogadhatunk az utódjára, ha van jó tipped, ne hagyd ki a lehetőséget!

A szakember szerint a legjobb döntés született, nem áll vita a háttérben, és ezzel a klub elnöke is egyetért. "A döntés hosszan született meg, bizonyos dolgokkal szembenézve világos lett, hogy ez lesz a legjobb megoldás minden érintett számára” - mondta Andrea Agnelli. 2014 óta irányította Allegri a klubot, akkor Antonio Conte helyét foglalta el. Öt bajnoki cím, négy Olasz Kupa, és két olasz Szuperkupa volt a mérlege az elmúlt években, de egyes források szerint a BL-győzelem hiánya okozta a vesztét. Utódjára az Unibet kínálatot biztosít!

Mauricio Pochettino

A kínálat favoritja, 3.50-ös szorzón fogadhatunk rá. Bennem rögtön felmerül a kérdés, hogy ha a Real Madrid, Chelsea vagy épp a Manchester Untied kedvéért nem hagyta el a Tottenhamet, akkor miért tenne kivételt a Juventussal. Láthatóan nem pénz kérdés számára a dolog, nem is igazol sokat, tehát láthatóan erősen kötődik jelenlegi keretéhez.

Mauricio Pochettino. Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com

Antonio Conte

A nagyszerű sportsajtó lényegében minden csapattal szóba hozta már Contét, mivel korábban volt a Juvénál, így ez esetben a hangzatos felvezető kamu sem kellett, hogy például egy közeli ismerőse ezt és azt mondta. A tréner viszont nemrég beszélt jövőjéről. '"Hatvan százalék esélye van annak, hogy Olaszországban vállalok munkát, harminc százalék, hogy valahol máshol, de tíz százalékot annak is adok, hogy egyelőre inkább várok" - nyilatkozta Conte, aki 4.00-es szorzóval szerepel a kínálatban.

Maurizio Sarri

Olasz sajtóértesülések szerint Sarri akkor is távozik a Chelsea éléről, ha a csapat megnyeri az Arsenal elleni Európa-liga-döntőt. Ezek is pletykák, de azt beszélik, hogy a szakembernek elege lett Angliából, és vissza akar térni Olaszországba, egy olyan csapathoz, mely indul a Bajnokok Ligájában. A Juventus pont ilyen lenne! Elég nagy a kínálat, Sarrin túl tehetünk fel pénzt Mourinhóra, Guardiolára, vagy épp Inzaghira is.

Ki lesz a Juventus következő edzője:

  • Mauricio Pochettino 3.50
  • Antonio Conte 4.00
  • Maurizio Sarri 5.50
  • Didier Deschamps 7.00
  • José Mourinho 7.00
  • Pep Guardiola 8.00
  • Simone Inzaghi 10.00

A teljes kínálatot a Speciális - Vezetőedzők fül alatt találod!

Borítókép: Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com

Szerezz 5€-os gyűjtőfogadást focira, dartsra fogadva

Fogadj minden csütörtökön a Betfair Exchange részlegén a kijelölt darts mérkőzésre, és téted értékének felét érő, ingyenes foci gyűjtőfogadásban részesülhetsz maximum 5€-ig. 

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org