Az Unibetnél fogadhatunk a következő távozó vezetőedzőre Javi Garcia után, a kínálat élén a Southampton és Arsenal menedzserei állnak. Te mit tippelsz?

Történelmi vereség a St. Mary Stadionban

Ígéretesen indult az osztrák Hasenhüttl edzői karrierje az Ingolstadt élén, egy sikeres időszakot követően az RB Leipzig mestere lett, egészen jó bajnoki szereplést és európai menetelést összehozva. 2018 decemberében jött aztán a Southampton, és az első félszezonban sikerült elkerülni a kiesést. Jelenleg kieső helyen állnak, de azért még nem veszett teljesen az ügy, viszont közben becsúszott egy történelmi vereség. A Premier League 10. fordulójának nyitómérkőzésén a Leicester City 9 gólt rámolt a Szenteknek. Ez a klub történetének legnagyobb arányú veresége. "Soha nem láttam még csapatot így viselkedni, semmiért nem harcoltak" - mondta a meccs után Hasenhüttl. Egy ilyen zakót nehéz lehet feldolgozni a vezetőségnek, nem csoda, hogy 2.25-ért fogadhatunk rá, hogy a következő távozó menedzser az osztrák szakember lesz.

A taktika jó volt

November elején az Arsenal 1:1-es döntetlent játszott a Wolves csapatával, ami után Unai Emery egy egészen tanulságos nyilatkozatot adott. "Ez egy rossz eredmény, de taktikailag az történt, amit akartunk" - mondta a mester, aki láthatóan nem képes önkritikát gyakorolni. Elemzők szerint nem az a fő kérdés, hogy Emery képes felismerni hibáit, hanem hogy a vezetőség végre belátja-e, hogy meneszteni kell, mert alkalmatlan a munkára. A csapatnak nincs stílusa, és egészen érdekes eredményeket hoznak, aminél ilyen kerettel, ilyen anyagi háttérrel, jobb is elvárható lenne. Rengeteg kritika éri Emery-t, nem csoda, hogy a menesztési kínálat második helyén 3.00-as oddsért fogadhatunk rá.

A következő távózó vezetőedző:

  • Ralph Hasenhüttl  2.25
  • Unai Emery  3.00
  • Manuel Pellegrini  8.00
  • Marco Silva  9.00
  • Daniel Farke  10.00
  • Ole Gunnar Solskjaer  13.00

A teljes kínálatot a Labdarúgás - Anglia - Premier Liga menünél találod az Unibet fogadóirodánál!

Borítókép: Unai Emery (Fotó: daykung / Shutterstock.com)

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org