Óriási hajrába kezdett a Villarreal, már a 6. helyen állnak a bajnokság, még a Bajnokok Ligája indulást érő 4. hely sem elérhetetlen számukra. 

Betis - Villarreal

Kevés csapatnak jött annyira jól az újraindulás, mint a Villareal csapatának. A szezon során voltak ők kiesőzónában is, illetve a középmezőnyben is. A szünet óta azonban négy meccset nyertek, illetve egy döntetlent értek el. A közvetlen riválisok ellen is sikert arattak, ezzel pedig bejelentkeztek az európai kupaszereplést érő helyek valamelyikére. Önmagában a sikerek is alapos indokot jelentenének, hogy rájuk fogadjunk, de érdemes a mutatott játékot is megvizsgálni. 

A Valencia ellenében már az első tíz percben volt komolyabb helyzetük, majd a 13. percben betalált egykori klubja ellen Paco Alcácer. A spanyol támadó ihletett formában van, gólt szerzett a Sevilla ellen is, rá érdemes lesz figyelnie a Betis védelmének. Hatékony támadó, aki jól használja ki a kapu előtt adódó lehetőségeket - ha kiscsapatban játszik és nincs rajta teher -, de az igazán szépségdíjas gól nem az övé, hanem Morenóé. 

Raul Albiol (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

A Villarreal tetszetősen játszik, felszabadultak, lövésekkel próbálkoznak, folyamatos nyomás alatt tartják az ellenfelek kapuját. A gond akkor jöhet majd el számukra, ha a két belső védő közül az egyik, kiállított vagy sérült lesz. Raúl Albiol lehet veszélyben (9 sárga lapja van), ha ő nincsen, valószínűleg összeomlik majd a Villarreal hátsó alakzata. A Betis ellen viszont játszhat, tovább folytatódhat a Sárga tengeralattjáró remeklése. 

A Betis nincsen jó formában, hazai pályán szereztek négy pontot a kényszerszünet óta, de az Espanyol legyőzése idén a kötelezők közé tartozik (nehezen, de sikerült), Granada ellen pedig 2-2-re tudták menteni a meccset. Nabil Fekír formája visszaesett, ahogyan Borja Iglesiasé is, pedig tőlük várják a gólokat. Sergio Canales ellenben eléggé szépen összekapta magát, de egy fecske nem csinál nyarat, maradunk a vendég sikernél, DNB-vel biztosítva. 

Borítókép: Gerard Moreno (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet tenisz gyűjtői után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Real Betis - Villarreal Tipp

    Villarreal DNB-vel
    1.80 Bet365