A francia bajnokságban jó mérkőzések lesznek a hétvégén, de mi két "ismeretlen" csapat találkozójára fókuszálunk. 

Kevés gólban bízunk

Stéphane Moulin régi bútordarab a francia ligában, lassan 10 éve irányítja az Angers csapatát, ennyi idő alatt azért már ki lehetett ismerni a taktikáját. A biztos védekezésre alapozza a játékot, hazai pályán törekednek az 1-0-ra végződő győzelmekre, de minimum az egy pont megszerzése a cél. Ritka, mikor elszabadul a "pokol" a meccseiken (pont legutóbb volt ilyen a Brest esetében), de a legutóbbi 18 hazai meccsükből (elmúlt másfél bajnoki szezon), mindössze 5 alkalommal volt 2,5-nél több gólos meccsük. 

Ezt nem árt észben tartani, mert a Metz is hasonló csapat, csak idegenben. Hiába az edzőváltás - visszahívták Antonettit -, játék ugyanaz maradhat, mint eddig, mert Antonetti is a defenzív játékot preferálja idegenben. Nem kapkodnak a csapatai, inkább egy szűk 1-0-s vereség, mintsem egy 4-3-ra végződő zakó. Nem értem, de nem is kell, ők tudják, nekünk annyi a dolgunk, hogy ebből valamilyen fogadást kreáljunk. 

Az Angers hazai pályán jobb játékot mutatott, ezért az 1X alapnak tűnhet, de túl alacsony rá a szorzó. Kombinálva a 2,5 gól alatti opcióval már rögtön egy duplázó környéki szorzót kapunk, ami barátinak tűnhet a mérkőzésre. Bátrabbaknak lehet pontos végeredményre is fogadni (Angers 1:0  6.50-ért), esetleg döntetlenre, mert az is könnyedén megeshet (3.40). 

Borítókép: Sportfogadas.org

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Angers - Metz Tipp

    Fogadásépítő: 1X + 2,5 gól alatt
    1.98 Unibet