Már megint a dobogó közelében van az Olympique Marseille, ráadásul úgy, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszott riválisainál. Kihasználják a többiek gyengébb formáját?

Valahogy mindig ott postorkodnak

Az Olympique Marseille a téma, már megint, de most pozitív értelemben, mert újból meccset nyertek, ezzel pedig ott vannak a 4. helyen a táblázaton. Az is érdekes, hogy a klub már három találkozó óta nem kapott gólt, lehet azt mondani, hogy a francia ligát most komolyan veszik és a szezon eleji védekezés is sokat javult. Mondjuk annál nem nehéz jobbat csinálni, ugyanis csak az nem rúgott nekik gólt akkoriban, aki nem akart. 

Az sem lehet mondani, hogy Sampaoli megtalálta a biztos felállást, ugyanis rendszerint más-más csapat játszott, különböző taktikával, lehetséges, hogy szimplán szerencséjük volt? Az igaz, hogy kevés kaput eltaláló lövésig jutottak el a riválisok, de azért a gólszerzéssel hadilábon állnak az OM-nél. Arkadiusz Milik hiába stabil kezdő, egyelőre csak az EL-ben rugdossa a gólokat, ami viszont sokat nem ér, ugyanis a csapat elbúcsúzott a sorozattól. 

A Nantes otthonába látogatnak, akiknél a legnagyobb gondot az eltiltott és a sérüléssel bajlódó játékosok jelentik. Két (egykori) kezdő szélsőhátvédjükre nem számíthatnak, illetve nem bevethető a védekező középpályásuk is. Ha nem is teljesen ezek miatt - mert korábban nem volt ennyi sérült vagy eltiltott játékosuk -, de szinte minden találkozón gólt kaptak, nem működik a defenzív játékuk.

Az is igaz, hogy hazai pályán kicsit jobban koncentrálnak, nyerni is szoktak, de nem egy OM-hez fogható ellenféllel szemben. Elsőre biztonságinak tűnő meglátásunk van: OM pontszerzés + Nantes 1,5 gól alatt. Úgy vélem, hogy aki bátor, annak ott a lehetőség a Nantes gól nélküli opcióra is (3.00), nagyon szép szorzót adnak rá, de jobb a békesség, hiába alacsony a szorzó, ebben lehet érték. 

Borítókép: Sportfogadas.org

  • Nantes - Marseille Tipp

    OM pontszerzés + Nantes 1,5 gól alatt
    1.56 Unibet

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org