Tavaly megszerezte második világbajnoki címét Max Verstappen, megelőzve Charles Leclercet. Idén is hasonló lesz a leosztás? Esetleg visszatér Hamilton a mezőny élére?

A száguldó cirkusz már a 74. idényére készül, mely sok újdonságot tartogat. Visszatér például 1982 után a versenynaptárba a Las Vegas-i nagydíj, egy új vonalvezetéssel, a belvárosban. Nem lesz orosz és kínai nagydíj, viszont Katarba visszatérnek körözni. Ebben a szezonban 6 sprintet fognak megtartani. Azerbajdzsánban, Ausztriában, Belgiumban, Katarban, Egyesült Államokban és São Paulóban. A versenynaptár hosszúsága miatt, egy-egy hétvége rövidebb lesz, tehát kevesebb időt kell tölteniük a csapatoknak a helyszíneken.

Bahreinben lesznek tesztek majd február végén, addig nyilván a sötétben tapogatózunk, és nyilatkozatok, illetve múltbéli teljesítmények alapján dönthetünk abban a kérdésben, ki lesz a világbajnok? Az biztos, hogy Verstappen és a Red Bull nagyon magabiztos párosnak tűnik, miközben hiába történt változás a Ferrarinál, azért bőven hibáztak olyan mértékűeket, ami alapján ne tartsuk őket esélyesnek.

Verstappen lesz a bajnok - 1.77  Hamilton lesz a bajnok - 3.50

Szavazás

Ki nyeri az egyéni világbajnokságot a Forma-1 következő idényében?


Max Verstappen4 (57%)

Lewis Hamilton1 (14%)

Charles Leclerc1 (14%)

George Russell0 (0%)

Carlos Sainz0 (0%)

Valaki más1 (14%)


Összes szavazó: 7

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak és 2023. január 6-án voltak érvényben.

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Mogyoród, 2022. július 31. A győztes Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 31-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás/MTI Fotószerkesztőség