Egy olyan sorozat, ahol a Tottenham esélyesként indul, de vajon érdekli őket a Konferencia Liga? Esetleg ez már annyira rangon aluli, hogy nem is foglalkoznak vele?

Soha nem nyernek semmit

Bajnokságot utoljára az 1960-as évek elején nyert a Tottenham, kupát 2008-ban, köztes időszakban sem halmozták el trófeákkal a szurkolókat, ahogyan azóta is velük élcelődik a PL-t követő emberek többsége. A Tottenham előtt most komoly lehetőség nyílt a Konferencia Ligával: nyerhetnek egy nemzetközi kupasorozatot, amivel garantált az Európa Liga indulás a következő évben, illetve annyira meg sem kell magukat erőltetni, mert keretük alapján kiemelkednek a mezőnyből. 

A kérdés csak az, hogy mennyire fontos nekik ez a sorozat? Nuno Espírito Santo szavaiból arra következtettem, hogy nem veszik félvállról, ugyanakkor nem kockáztatnak majd olyan játékosokkal, akik nincsenek 100%-os állapotban. Emiatt nem utazott el Franciaországba Cristian Romero, Giovani Lo Celso és Davinson Sánchez. Valószínűleg nem kockáztatja meg a sérülésből alig felépülő Steven Bergwijn, Son Heung-min és Eric Dier játékát sem, ugyanis hétvégén a Chelsea-t fogadja a Tottenham. 

Steven Bergwijn (Fotó: Stefan Constantin 22 / Shutterstock.com)

Valószínűleg az a meccs fontosabb lesz számukra, hiszen jól kezdték a bajnokságot, ellentétben a csütörtöki francia riválisukkal. A Stade Rennais, ahol eléggé komoly gondban van Bruno Génésio mester. Eligazolt a legnagyobb tehetségük (Camavinga), alig tudnak nyerni, ráadásul a Tottenham ellen kétséges az első számú kapus, Alfred Gomis játéka.

A második számú kapusuk szintén sérült, így egy 37 éves hálóőrnek kéne pályára lépnie, aki tavaly a szezon első felében még kezdő volt, de azóta eléggé visszaesett a formája. A Reims elleni bajnokin is ő védett, kikapott a Rennais 2-0-ra. Bruno Génésio felemás eredményeket tudhat maga mögött, az viszont tény, hogy angol csapatokkal szemben, rendre jól teljesített az elmúlt években (idegenben legyőzte a Manchester Cityt, illetve oda-vissza az Evertont). Mindezek alapján, mégis azt mondom, hogy az érték a vendég sikerben van. Ha Gomis nem bevethető, akkor a Tottenham gól kötelező, ahogyan a pontszerzés is. 

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Rennes - Tottenham Tipp

    Tottenham DNB-vel
    1.71 Unibet