A fejér megyei településen olyan szelvényt adtak fel, amivel pontos végeredményeket céloztak meg, és mivel a szerencse is megérkezett, ezért milliós lett a nyeremény!

Lehet nem szerencsének mondja a tippmix-játékos az alább látható tippsort, hanem tudásnak, mindenesetre a Kislángon feladott szelvénnyel nagyot akasztott! 200 forintos alaptétet választott, és a hat mérkőzést 4/6-os kombinációba rakta, tehát a teljes tét 3000 forint volt. Ha esetleg valaki nem értené a kombináció lényegét, arról van szó, hogy a tippek négyesével kerültek feladásra, ezért 15 variáció alakult ki. Ez magában hordozza a nyeremény elérését még vesztes tipp esetén is, ami jelen esetben be is következett. A legvadabb szorzó, a Granada - Zaragoza mérkőzésre volt, nem jött be a félidei és végeredményre vonatkozó meglátás, az 1:0-ra végződő összecsapáson.

Voltak azért húzós pillanatok, nyilván nem adják könnyen a milliós nyereményt. Például az Antalyaspor - Istanbulspor találkozón a 90. percben született meg az a gól, amivel kialakult a 2:1-es eredmény.  Még ennél is később, a 92. percben alakult ki a szintén 2:1-es eredmény az Eyüpspor - Sakaryaspor összecsapáson, a többi tippnél nem kellett találatért szurkolni az utolsó pillanatokban. Érdekes szelvény, merész meglátásokkal és a csillagok együttállásával jött 3 millió 248 ezer forintos nyeremény!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés