Klub-vb: El is dőlt?

Nagy Bence
2018 dec 19. 23:47
Szólj hozzá!

Foci real madrid Sergio Ramos Klub-vb

Real Madrid sorozatban a harmadik klubvilágbajnoki győzelmére készül, ezt próbálná megakadályozni az Al Ain, de sokan már előre elkönyvelték a spanyolok sikerét. Tényleg ilyen sima lesz a meccs?

Al Ain - Real Madrid

Már kész tényként kezelik, hogy a Real Madrid nyeri az idei klubvilágbajnokságot, mivel a River Plate elbukott az elődöntők során. A szorzó is hihetetlenül alacsony a spanyolokra (1.17), amiben gyakorlatilag semmi érték nincsen, de tényleg ilyen kutyaütő az Al Ain? 

Kétszer is hátrányból fordított és utána jutott tovább az Al-Ain. Az új-zélandi Team Wellington ellenében hiába volt többet náluk a labda és kezdtek támadó felfogásban, mégis az ellenfél szerzett egy félidő alatt három gólt, de sikerült felállniuk a padlóról. Az afrikai BL-győztes nem jelentett problémák, majd jött a River Plate, akik botrányos körülmények után lettek Dél-Amerika bajnokai. 

Az volt az érzése az embernek, hogy nem veszi komolyan a River Plate a mérkőzést. Mint akik azt gondolják, ez már zsebben van és fejben már a döntőre készülnek. Ez meglátszott az Al Ain támadásainál, aminek meg is lett az eredménye. Összességében az arab klub teljesen megérdemelten került a döntőbe, sosem adták fel, átvették a vezetőedző mentalitását, ami fontos lehet a döntőben is. 

Külön érdekessége az Al Ain csapatának, hogy az elnökük az a Mohammad Bin Zayed, akiről stadiont neveztek és Abu Dhabi koronahercege, de a csapatra közel sem szórja annyira a pénzt, mint amennyire megtehetné. Legismertebb játékosuk Marcus Berg, aki svéd válogatott volt, de Caio neve is ismerősen csenghet. Az igazi zsenit viszont a kispadon kell keresni, Zoran Mamic személyében. 

A horvát tréner összerakta a támadójátékot, minimum egy gól várható tőlük, bátran kísérleteznek távolról, technikai képzettségek terén pedig egyértelműen Caio kiemelkedik a keretből. Fontos megemlíteni, hogy különböző variációkat gyakorolnak be pontrúgásoknál, amikből szintén rendre veszélyesek (így szereztek vezetést a River Plate ellen). 

Gyengeségeik is vannak bőven, hiszen a középpálya azért közel sem olyan acélos, illetve könnyedén mögéjük lehet kerülni a széleken. Erre rá is fog játszani a Real Madrid, Gareth Bale gyorsaságára építenek majd, illetve Marcelo is sokat húzódhat előre. Ha minden jól megy, akkor gólokban gazdag döntőt láthatunk (3,5 over: 1.74). A sors fintora, hogy most kapja az egyik legkönnyebb ellenfelet a spanyol gigász, amikor a leginkább sebezhetőek az elmúlt három évet figyelembe véve. 

Borítókép: Marcelo (Fotó: Imaxe Press / Shutterstock.com)

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Mindkét csapat gólt szerez
    1.80 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -3.00 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Tenisz gyűjtő bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

III. félidő

Pozzato hozzászólt
2019 júl 12. 11:18
Erős volt az idei UEFA A licenc-tanfolyam, jön a fiatal generáció!

Május végén történt, ők kapták meg a képesítést az ismertebbek közül:  Xavi, Raúl, Xabi Alonso, Victor Valdés, Joan Capdevila, Ludovic Giuly, Julio Baptista, Michel Salgado, Marcos Senna, Esteban Cambiasso és Albert Riera. Ők most egy első ligás csapat segédedzői lehetnek, illetve alsóbb osztályokban
SPF Admin hozzászólt
2019 júl 3. 21:57
TiB hozzászólt
2019 júl 3. 18:41

Kapcsolódó cikkek