Klub-vb: El is dőlt?

Nagy Bence
2018 dec 19. 23:47
Szólj hozzá!

Foci real madrid Sergio Ramos Klub-vb

Real Madrid sorozatban a harmadik klubvilágbajnoki győzelmére készül, ezt próbálná megakadályozni az Al Ain, de sokan már előre elkönyvelték a spanyolok sikerét. Tényleg ilyen sima lesz a meccs?

Al Ain - Real Madrid

Már kész tényként kezelik, hogy a Real Madrid nyeri az idei klubvilágbajnokságot, mivel a River Plate elbukott az elődöntők során. A szorzó is hihetetlenül alacsony a spanyolokra (1.17), amiben gyakorlatilag semmi érték nincsen, de tényleg ilyen kutyaütő az Al Ain? 

Kétszer is hátrányból fordított és utána jutott tovább az Al-Ain. Az új-zélandi Team Wellington ellenében hiába volt többet náluk a labda és kezdtek támadó felfogásban, mégis az ellenfél szerzett egy félidő alatt három gólt, de sikerült felállniuk a padlóról. Az afrikai BL-győztes nem jelentett problémák, majd jött a River Plate, akik botrányos körülmények után lettek Dél-Amerika bajnokai. 

Az volt az érzése az embernek, hogy nem veszi komolyan a River Plate a mérkőzést. Mint akik azt gondolják, ez már zsebben van és fejben már a döntőre készülnek. Ez meglátszott az Al Ain támadásainál, aminek meg is lett az eredménye. Összességében az arab klub teljesen megérdemelten került a döntőbe, sosem adták fel, átvették a vezetőedző mentalitását, ami fontos lehet a döntőben is. 

Külön érdekessége az Al Ain csapatának, hogy az elnökük az a Mohammad Bin Zayed, akiről stadiont neveztek és Abu Dhabi koronahercege, de a csapatra közel sem szórja annyira a pénzt, mint amennyire megtehetné. Legismertebb játékosuk Marcus Berg, aki svéd válogatott volt, de Caio neve is ismerősen csenghet. Az igazi zsenit viszont a kispadon kell keresni, Zoran Mamic személyében. 

A horvát tréner összerakta a támadójátékot, minimum egy gól várható tőlük, bátran kísérleteznek távolról, technikai képzettségek terén pedig egyértelműen Caio kiemelkedik a keretből. Fontos megemlíteni, hogy különböző variációkat gyakorolnak be pontrúgásoknál, amikből szintén rendre veszélyesek (így szereztek vezetést a River Plate ellen). 

Gyengeségeik is vannak bőven, hiszen a középpálya azért közel sem olyan acélos, illetve könnyedén mögéjük lehet kerülni a széleken. Erre rá is fog játszani a Real Madrid, Gareth Bale gyorsaságára építenek majd, illetve Marcelo is sokat húzódhat előre. Ha minden jól megy, akkor gólokban gazdag döntőt láthatunk (3,5 over: 1.74). A sors fintora, hogy most kapja az egyik legkönnyebb ellenfelet a spanyol gigász, amikor a leginkább sebezhetőek az elmúlt három évet figyelembe véve. 

Parlay bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Mindkét csapat gólt szerez
    1.80 Bet365Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -5.03 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Parlay bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

III. félidő

Milan hozzászólt
2019 ápr 17. 11:27
Nincs egy kibaszott autópályájuk (rományok) nyugat fele, de nekik foci-vb kell. Eszem megáll.  :twak_125:

Four Balkan nations sign MoU ahead of potential bid for Euro 2028 or World Cup 2030

Bulgaria, Greece, Romania and Serbia have signed a Memorandum of Understanding to lay the groundwork for a joint bid to host either the 2028 Uefa European Ch
csabax hozzászólt
2019 ápr 13. 11:28

Kapcsolódó cikkek