LaLiga: Baszk fölényt hozhat a hétfő

Nagy Bence
2018 okt 20. 12:56
Szólj hozzá!

Foci Real Sociedad LaLiga Girona

A Sociedad a sérültek ellenére tartja magát, most a Girona ellen kéne bizonyítaniuk, akiknél fordulóról fordulóra változik a forma és a mutatott játék is. 

Csak semmi pánik!

Akár lehetne ez egy Ötvös Csöpi film is, ugyanis úgy kapta a pofonokat a Sociedad idén, mint ahogyan Bujtor István osztogatta a filmjeiben. Elsősorban a sérültekre értendő ez, ugyanis a védelem oszlopát, Diego Llorentét már a második bajnokin elvesztették, de Joseba Zaldua is megsérült, aki a jobbhátvédjük. A védekező középpályás, Mikel Merino is többet van a maródiak listáján, mint a pályán, de amikor végigjátssza a találkozót, akkor a mezőny legjobbja és pontokat szereznek a baszkok. Nem kell aggódnia a vendégeknek, Merino most sem fog pályára lépni, ahogyan a fenti hármason kívül Theo Hernández sem. Szerencséjükre a 21 éves Igor Zubeldia nagy formában van, ő tartja egyben a pályán a csapatot, karöltve Asier Illaramendivel. 

Igor Zubeldia (Fotó: LevanteMedia / Shutterstock.com)

A bajok ellenére a Sociedad nyeri a találkozókat, ami eléggé hihetetlen. Oké, túlzás, hogy nyeri, mert azért akadnak szép számmal pontvesztések is, de a helyzethez mérten jók. Az zavarja meg az ellenfeleket, hogy sosem tudni, milyen felállításban küldi pályára övéit Asier Garitano. Nincsen olyan góllövőjük, mint a vendégeknél Stuani, aki folyamatosan szállítja a találatokat. Hazaiaknál bárki veszélyes a kapura, igaz csak módjával. Elsősorban pontrúgások után erősek.

Teljes érthetetlenség

A Gironának voltak jó periódusai az idei szezonban, de nem tudnak kellőképpen stabil játékot bemutatni a pályán. Bármikor kaphatnak 2-3 gólt, ugyanakkor Portu gyorsaságát és Stuani fejjátékát kihasználva egalizálják a hátul bekapott gólokat. A vb-t is megjárt uruguayi támadónál meglepő volt, hogy nem került el valami jobb csapatba, igaz már 32 éves, de még mindig hatékony a kapu előtt (helyzeteinek 50%-át gólra váltja). Ezen okok miatt borzalmasan hektikus a Girona, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mit fognak csinálni az Anoetában.

Ha arra gondolunk, hogy a Celta Vigo vagy a Barcelona ellen mennyire jók voltak, akkor akár pozitívan is hozzáállhatnánk a helyzetükhöz. A két véglet lehet ez a találkozó: vagy egy küzdelmes 0 vagy 1 gólt hozó, de könnyedén előfordulhat egy 4-5 találatot számláló mérkőzés is. Szó esett Stuaniról, ő problémát jelenthet a hazai védők számára, reméljük ez egy gólban manifesztálódik, amiből mi hasznot húznánk. 

Borítókép: Diego Llorente (Fotó: LevanteMedia / Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Christian Stuani gólt szerez
    3.25 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -31.89 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

csabax hozzászólt
2019 máj 21. 15:38
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél a Bale-sztorinál is az lesz, ami már sok egyéb másik helyen is van. Azaz: nem elegendő valaminek lenni, hanem annak is kell látszani.
Pozzato hozzászólt
2019 máj 21. 11:27
Gareth Bale.. Látom szinte minden felületen, hogy mikor kivel boronálják össze, mekkora egy szar igazolás volt, sérülékeny, nem tudott beilleszkedni, nem érte meg a pénzét.

Egy olyan játékosról beszélünk, aki eltűrte Cristiano Ronaldo árnyékát, csereként is rendre megállta a helyét, illetve Zidane-féle mellőzést is. A Real Madrid szerintem óriási hibát követ el, mikor e
zsivany20 hozzászólt
2019 máj 21. 09:05
Biztos rekordot akart beállítani Zizou...  ;D összehozta a valaha volt legnagyobb különbséget a Barca és a Real között: 19 pont! Ezzel két ponttal alulmúlta a saját maga által tavaly beállított 17 pontos hátrányt! #történelem

Fejlődés is tapasztalható azonban a kupában, idén ugyanis legalább nem egy Leganes ejtette ki őket a Copa del Rey-ből, ha

Kapcsolódó cikkek