LaLiga: Pályán az Atlético Madrid és a Barcelona

Nagy Bence
2018 dec 19. 16:20
Szólj hozzá!

Foci fc barcelona Atlético Madrid LaLiga

A Barcelona magabiztos sikert aratott az elmúlt fordulóban, de a mutatott játék nem ezt tükrözte, lehet szombat este keresnivalója a Celta Vigónak, ahogyan az Espanyolnak is a Wanda Metropolitanóban!

Atlético Madrid - Espanyol

Szeptember vége óta nem nyert idegenbeli bajnokit az Atlético Madrid. Fontos győzelem volt ez, mely a mentális erőről is tanúbizonyságot tett, mivel a 2-0-ás vezetés tudatában visszaállt a Tico. Innen kellett újra felpörögniük, mivel az ellenfél kiegyenlített. Az eredmény nem teljesen tükrözi, de Simeone csapata önmagához képest jó volt. Oblak a kapuban parádés, mindössze az előtte lévő védelemmel akadnak problémák. 

Filipe Luis (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Helyezkedési hibák, nincsen meg a kellő összhang, széleket nem bírják lezárni, illetve az onnan érkező labdákat nehezen fejelik ki. Érződik Giménez hiánya középről, Savic nem jó pótlás. Ebből a szempontból az Espanyol is okozhat problémákat, mert 4-3-3-as felállásban játszanak, szélekre kihúzódó játékosokkal. Azonban a csapat formája pocsék, sorra kapják a pofonokat és visszaestek a táblázaton is. A hazai tipp ennyiért nem túl acélos (1.38), merészebb lehet, hogy kapott gól nélkül hozza le a találkozót az Atlético (1.58).

Elég karcsú szorzók ezek, szóval ha csak minimálisan is, de megpróbáljuk feljebb tornázni. Az elmúlt 6 évben szinte hagyomány volt, hogy alig született találat ebben a párharcban. A Tico védelme ugyan gyengült, de még simán képesek egy-két meccs erejéig összekapni azt. A 2,5 gól alatti opció nem tűnik rossznak, Griezmann-Kalinic páros elől nem annyira életveszélyes, hogy egymaguk minimum háromszor bevegyék az ellenfél kapuját. 

Barcelona - Celta Vigo

Ernesto Valverde óvatos edző. Tükrözi ezt az 5-0-ás hétvégi győzelem utáni nyilatkozata is. A Levante volt a szenvedő fél, sajtó Messi zsenialitásáról beszél, de azt nem emelték ki, hogy a gólig annyira nem sziporkázott a csapat, de Valverde erre is felhívta a figyelmet. 

"Erősen kezdtek, ahogy vártuk, de változtatnunk kellett a csapaton Semedo sérülése miatt. Kínlódtunk, hogy alkalmazkodjunk, a Levante pedig szorongatott minket, kapufát is szereztek. Sok gólt szerző csapatuk van, veszélyesek a kontrákban, nekünk szerencsénk volt, hogy mi lőttük az elsőt, de aztán a meccs is a miénk lett apránként, a második félidőt pedig már irányítottuk is" -  nyilatkozta Valverde.

A Barcelona a sorozatos sérülések miatt komoly bajban van, téli átigazolási időszakban elvileg középhátvédet keresnek, akit félévre kölcsön tudnak venni. Szerencséjükre van egy hét pihenőjük, viszont a Celta Vigo ellen fel kell készülni. Maxi Gómez idegenben öt gólnál jár, minden bajnokiján betalált a csapat az otthonuktól távol, szóval a mindkét csapat gólt szerez adja magát. 

Borítókép: Nelson Semedo (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Atlético Madrid - Espanyol: 2,5 gól alatt
    1.64 Unibet
  • Barcelona - Celta Vigo: Mindkét csapat gólt szerez
    1.80 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -22.59 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

csabax hozzászólt
2019 máj 21. 15:38
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél a Bale-sztorinál is az lesz, ami már sok egyéb másik helyen is van. Azaz: nem elegendő valaminek lenni, hanem annak is kell látszani.
Pozzato hozzászólt
2019 máj 21. 11:27
Gareth Bale.. Látom szinte minden felületen, hogy mikor kivel boronálják össze, mekkora egy szar igazolás volt, sérülékeny, nem tudott beilleszkedni, nem érte meg a pénzét.

Egy olyan játékosról beszélünk, aki eltűrte Cristiano Ronaldo árnyékát, csereként is rendre megállta a helyét, illetve Zidane-féle mellőzést is. A Real Madrid szerintem óriási hibát követ el, mikor e
zsivany20 hozzászólt
2019 máj 21. 09:05
Biztos rekordot akart beállítani Zizou...  ;D összehozta a valaha volt legnagyobb különbséget a Barca és a Real között: 19 pont! Ezzel két ponttal alulmúlta a saját maga által tavaly beállított 17 pontos hátrányt! #történelem

Fejlődés is tapasztalható azonban a kupában, idén ugyanis legalább nem egy Leganes ejtette ki őket a Copa del Rey-ből, ha

Kapcsolódó cikkek