LaLiga: Van-e visszaút?

Bence
1 tipp
2019 dec 3. 17:16
Szólj hozzá!

Foci Atlético Madrid Villarreal LaLiga

Elúszott az Atlético Madrid reménye a bajnoki címre? Az eddig mutatott teljesítménnyel már csak a dobogóért való harc maradt számukra?

Villarreal - Atlético Madrid

Kapufák, elpuskázott helyzetek, balszerencsés mérkőzések, olykor véleményes bírói ítéletek. Ezek sújtják Diego Simeone csapatát, szurkolók egyre feszültebbek, érezhető, hogy valami nincsen rendben az Atlético Madridnál. Legutóbbi hét mérkőzésükből mindössze egy alkalommal tudtak nyerni, támadójátékuk pocsék, de nevezhetnénk a szerencsétlen események láncolatának a mérkőzéseket, azonban amelyik csapattal ennyi "szerencsétlenség" történik, az nem lehet véletlen. 

Aggasztó, hiszen nem jönnek az eredmények. A benyomásaink ennél azért jobbak, mert 3-4 meccse a teljesítmény már rendben van, és a kezdő sípszótól kezdve nyomás alá helyezzük az ellenfeleinket. Kezdeményezni akarunk, de most ez nem párosul eredményességgel. Mindent beleadunk, nem tudunk mit felróni magunknak, de valami hiányzik még - nyilatkozta Saúl a Barcelona elleni vereség után. 

Saúl aggodalma jogos, hiszen hiába dolgozzák ki a leheteőségeket, ha nincsen elől egy Griezmannhoz fogható befejező. Morata, Diego Costa vagy épp Joao Félix egyelőre nem képviselik azt a szintet, ami a sikerekhez kell. A védekezés rendben a Barcától elszenvedett vereség ellenére is, nehéz volt Messi szokásos manővereit levédekezni. A Villarreal otthonában sem a hátsó alakzattal lehet a probléma, hanem a gólszerzéssel. 

Jan Oblak (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

A Wanda Metropolitanótól távol ugyanis még rosszabb a Tico. Az ötödik legkevesebb gólt szerezték idegenben, hiába a 3-4 kaput eltaláló lövés, mindössze minden negyediket tudják értékesíteni. Szerencséjük az lehet, hogy a Villarreal a jó rajt után elfogyni látszik, hiába kezdte jól a szezont Karl Toko Ekambi, hetek óta nem talált be, ahogyan Gerard Moreno sem. Ilyen szinten ez már nem fér bele, ahogyan az sem, hogy szélső hátvédekből nem áll jól a klub. Albert Moreno sérüléssel bajlódik, helyét átvevő Xavi Quintillá csak a sárga lapokat gyűjti. 

A jobbszárnyon visszatért Mario Gaspar, de ebben egyelőre sok köszönet nincsen. Santi Cazorla viszont a kisebb sérülése ellenére pénteken játékra alkalmas lehet, az ő kiváló passzai és lövései nagyon hiányoznának az Atlético Madrid fegyelmezett védekezésével szemben. Az aktuális formának köszönhetően a vendégek szorzója magas (2.35), viszont a hazaiak is sorra gyűjtik a pofonokat (október végén nyert utoljára a Villarreal). Teszünk egy utolsó kísérletet, hiszünk Saúlnak, hogy egyszer tényleg végre összejön minde és az a Villarreal ellen lesz, de mindezt próbáljuk óvatosan kezelni. 

Borítókép: Diego Simeone (Fotó: kivnl / Shutterstock.com)

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Villarreal - Atlético Madrid Tipp

    Atlético Madrid DNB-vel
    1.64 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -38.33 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet TV

  • Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2019/20

Pondrux hozzászólt
Tegnap, 22:09
Húú, de mocskosul elcsalta a spori meccset a Celtának  ;D
Csoda, hogy a gólt már nem varozta vissza a jogos tizi után...

Nagyon benézte pedig tiszta volt, ilyenkor nem értem hogy minek használják a VAR-t. Álláslehetőségnek mondjuk tökéletes, akár én is ülhetnék a sz
oakland23 hozzászólt
Tegnap, 18:39
Húú, de mocskosul elcsalta a spori meccset a Celtának  ;D
Csoda, hogy a gólt már nem varozta vissza a jogos tizi után...
SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 10:06
A Sárga Tengeralattjáró süllyesztheti el a Barcát

Tizenkét év után nyerne újból a Villarreal a Barca ellen.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek