LaLiga: Van-e visszaút?

Nagy Bence
2019 dec 3. 17:16
Szólj hozzá!

Foci Atlético Madrid LaLiga Villarreal CF

Elúszott az Atlético Madrid reménye a bajnoki címre? Az eddig mutatott teljesítménnyel már csak a dobogóért való harc maradt számukra?

Villarreal - Atlético Madrid

Kapufák, elpuskázott helyzetek, balszerencsés mérkőzések, olykor véleményes bírói ítéletek. Ezek sújtják Diego Simeone csapatát, szurkolók egyre feszültebbek, érezhető, hogy valami nincsen rendben az Atlético Madridnál. Legutóbbi hét mérkőzésükből mindössze egy alkalommal tudtak nyerni, támadójátékuk pocsék, de nevezhetnénk a szerencsétlen események láncolatának a mérkőzéseket, azonban amelyik csapattal ennyi "szerencsétlenség" történik, az nem lehet véletlen. 

Aggasztó, hiszen nem jönnek az eredmények. A benyomásaink ennél azért jobbak, mert 3-4 meccse a teljesítmény már rendben van, és a kezdő sípszótól kezdve nyomás alá helyezzük az ellenfeleinket. Kezdeményezni akarunk, de most ez nem párosul eredményességgel. Mindent beleadunk, nem tudunk mit felróni magunknak, de valami hiányzik még - nyilatkozta Saúl a Barcelona elleni vereség után. 

Saúl aggodalma jogos, hiszen hiába dolgozzák ki a leheteőségeket, ha nincsen elől egy Griezmannhoz fogható befejező. Morata, Diego Costa vagy épp Joao Félix egyelőre nem képviselik azt a szintet, ami a sikerekhez kell. A védekezés rendben a Barcától elszenvedett vereség ellenére is, nehéz volt Messi szokásos manővereit levédekezni. A Villarreal otthonában sem a hátsó alakzattal lehet a probléma, hanem a gólszerzéssel. 

Jan Oblak (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

A Wanda Metropolitanótól távol ugyanis még rosszabb a Tico. Az ötödik legkevesebb gólt szerezték idegenben, hiába a 3-4 kaput eltaláló lövés, mindössze minden negyediket tudják értékesíteni. Szerencséjük az lehet, hogy a Villarreal a jó rajt után elfogyni látszik, hiába kezdte jól a szezont Karl Toko Ekambi, hetek óta nem talált be, ahogyan Gerard Moreno sem. Ilyen szinten ez már nem fér bele, ahogyan az sem, hogy szélső hátvédekből nem áll jól a klub. Albert Moreno sérüléssel bajlódik, helyét átvevő Xavi Quintillá csak a sárga lapokat gyűjti. 

A jobbszárnyon visszatért Mario Gaspar, de ebben egyelőre sok köszönet nincsen. Santi Cazorla viszont a kisebb sérülése ellenére pénteken játékra alkalmas lehet, az ő kiváló passzai és lövései nagyon hiányoznának az Atlético Madrid fegyelmezett védekezésével szemben. Az aktuális formának köszönhetően a vendégek szorzója magas (2.35), viszont a hazaiak is sorra gyűjtik a pofonokat (október végén nyert utoljára a Villarreal). Teszünk egy utolsó kísérletet, hiszünk Saúlnak, hogy egyszer tényleg végre összejön minde és az a Villarreal ellen lesz, de mindezt próbáljuk óvatosan kezelni. 

Borítókép: Diego Simeone (Fotó: kivnl / Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Atlético Madrid DNB-vel
    1.64 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 3.91 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2019/20

Pozzato hozzászólt
Tegnap, 1:01
Mallorca nem egy világverő csapat, de ezek a gólok eléggé durvára sikeredtek a Barcától (és természetesen a Mallorcától is, Budimir emelése zseniális). Messi kegyetlenül bevarta mind a hármat (nem is tudom, hogy mikor jött ki utoljára neki ennyire a lépés egy találkozón), jövőhéten a FIFA-sok készülhetnek, biztos kapni fog TOTW lapot (megint..). Suárez gólja meg... ez a faszi lassú
SPF Előzetes hozzászólt
2019 dec 3. 17:16
LaLiga: Van-e visszaút?

Egyre nehezebb helyzetben Diego Simeone. Olvasd tovább

Pozzato hozzászólt
2019 dec 3. 09:03
Nem igazán becsülték meg, pedig azért két BL-döntőt csak eldöntött a góljaival.. Szerintem elviszik majd, én továbbra is azt gondolom, hogy Mourinho télen viszi, pont beleillene a Tottenhambe.

Kapcsolódó cikkek