Felfüggesztettek szinte minden labdarúgó-bajnokságot, így a magyart is, tehát nem láthatod a pályán Vadász Fannit. Szerintünk minden játékvezető lehetne olyan, mint ő, elég volt a kopaszodó vak férfi bírókból!

"Szerencsére márciusban letettem a játékvezetői vizsgám, és màr kettő sikeres (félig-meddig) szezont tudhatok magam mögött" - írta instagram-profilján 2020. január elsején, amolyan évösszegző bejegyzésében. Hétvégente meccsre járt, amúgy pedig a Budapesti Gazdasági Egyetem tanulója. Heves megyében láthattad focimeccsen, egyelőre partjelzőként, vagy játékvezető-asszisztensként megye hármas mérkőzéseken. Emellett mehet utánpótlás összecsapásokra is, szintén megyei szinten.

Szeretné még folytatni a játékvezetői képzést, és magasabb szintekre is el akar jutni, de erre jelenleg még fizikailag alkalmatlannak érzi magát. 2018 őszén kezdte meg a képzést, majd 2019 tavaszán vizsgázott, ahol voltak elméleti tételek is, de "egy a lényeg, futni kell, sokat, rövid időn belül" - összegezte közösségi oldalán Fanni. Az inspirációt édesapjától kapta, aki játékvezető volt, és mindig vitte magával lányát a meccsekre. A gyönyörű hölgy eleinte focista akart lenni, de az végül nem sikerült. Ha már így alakult, legyen minden meccsen Fanni a partjelző!

Fanni a pályán!

Fanni, amikor nem bíráskodik:

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org