Ligue 1: Egy újabb döntetlenre fáj a foguk

Bence
1 tipp
2020 márc 6. 22:54
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 girondins de bordeaux St. Étienne

A kupában való részvétel sokat kivehetett Claude Puel csapatából. Paulo Sousa együttese mindent meg fog tenni, hogy legalább egy pontot elhozzanak a St. Étienne otthonából!

St. Étienne - Bordeaux

A mérkőzés napján lesz egy éve, hogy Paulo Sousa átvette a Girondins Bordeaux irányítását. Mi történt majd egy év alatt? Semmi, érdemben nem lépett előrébb a klub, vergődnek a középmezőnyben, keresik a helyüket. Vannak jobb periódusaik, de összességében ennél jóval több kéne a csapattól. Az sem segít, hogy a portugál edző rengeteg felállást és taktikát próbált ki. Egyik héten még három belső védővel játszanak, utána már négy hátvéddel. Egyszer két szűrő van a középpályán, másik alkalommal pedig támadószelleműbb csapat. 

A St. Étienne abszolválta a Francia Kupa elődöntőjét, így a PSG-vel játszhatja a finálát. A Rennes elleni mérkőzést csütörtökön rendezték, érezhető volt, hogy Claude Puel és csapata erre készül egy ideje. A bajnokságban elúszott a jó helyezés, viszont egy kupagyőzelemmel pozitív irányba fordítanák az évüket. Nem viccelt Puel, legerősebb kezdőjét küldte pályára a Rennes ellenében, nincsen spórolás a bajnokikra. 

Arnaud Nordin (Fotó: Michele Morrone / Shutterstock.com)

A Bordeaux előtt nagy esélyt nyílik ez által, hiszen a St. Étienne fejben elengedte a bajnokságot, lényeg, hogy jövőre is meglegyen az első osztály. Ilyen kerettel ez kötelező, de látható a bajnoki mérkőzéseiken, hogy nincs meg az a koncentráció, ami a kupában igen. Most is nagyon motiváltak voltak, pedig a Rennes jelenleg jóval erősebb, mint a St. Étienne. Valószínűsíthető, hogy a lendület elfogyott a hétvégi bajnokira, ez pedig pontszerzéshez segítheti Sousa együttesét. 

A vendégeknél lesz egy komolyabb hiányzó, Pablo, aki a védelem oszlopa. Ez is egy ok számukra, hogy a támadásokat erőltessék, idegenben a Bordeaux 3-4 kaput eltaláló lövést azért össze szokott hozni, ebből most is beakadhat egy gól. Defenzív játék terén nem erősek, de manapság a St. Étienne csatársora sem remekel. Romain Hamouma sérülése nehézkessé teszi a gólszerzést számukra, viszont a vendégek támadásban egyre jobbak manapság. 

A 3-4 kaput eltaláló lövést említettük, azt viszont nem, hogy egyre bátrabban támadják le a riválisok védőit, amikor pedig ők kezdik meg a támadások építését, akkor egyből 4-5 játékos helyezkedik az ellenfél védői előtt, próbálnak létszámfölényes helyzeteket terremteni. Igyekeznek kiszélesíteni a pályát, sok a szélek felé való mozgás, ez is eredményezte, hogy a PSG-nek három gólt rógtak, míg a kőkeményen védekező Nantes hátsó alakzatát is feltörték. Mire fogadjunk? Vendég gólszerzés és egy dupla esély, ebben lehet érték ilyen szorzón!

Borítókép: Denis Bouanga (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Saint-Étienne - Bordeaux Tipp

    Fogadáskészítő: Bordeaux vagy döntetlen + Bordeaux gólt szerez
    2.00 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -38.50 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 ápr 29. 07:04
A francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a labdarúgó-bajnokságot

Edouard Philippe francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a professzionális sportligák 2019/20-as idényét.


A kormányfő kedden a nemzetgyűlés előtt mondott beszédében kifejtette, hogy nem lehet folytatni többek között a koronavírus-járvány miatt félb
SPF Előzetes hozzászólt
2020 ápr 8. 15:00
Átigazolások: Neymar szappanopera, 1211. rész

Recesszióban egy Neymar igazolás? Gazdaságélénkítés felsőfokon.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 12. 11:58
Ligue 1: Nincs akadály előttük

A hazai pálya most nem segít Paulo Sousa együttesén? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek