Ligue 1: Gólzuhatag estére?

Bence
1 tipp
2019 dec 15. 13:17
Szólj hozzá!

Foci PSG Ligue 1 St. Étienne

A szombati játéknapon nem potyogtak a gólok a francia ligában, vasárnap este viszont jön egy olyan "derbi", ahol könnyen "elszabadulhat a pokol". 

St. Étienne - PSG

Elfogyott a szufla? Claude Puel érkezése után kiválóan szerepelt a St. Étienne, majd két váratlan idegenbeli vereség után kéne talpra állni. Az eddigi biztos védekezés szétesett, ami nagy probléma lehet, hiszen a párizsi csapat még a cserékkel is ontja a gólokat, ráadásul a Galatasaray ellen egy felforgatott kezdővel is magabiztosan nyertek 5-0-ra, minden megerőltetés nélkül. Mbappé - Icardi - Sarabia - Neymar kvartett között kiváló az összhang, ehhez jön még Cavani és Di María játéka, megállíthatatlan a PSG. 

Puel legnagyobb gondja az lesz a vasárnap esti találkozón, hogy kevés a bevethető játékosa. A védelemből három stabil kezdő hiányzik: Timothée Kolodziejczak (középhátvéd),  Miguel Trauco (balhátvéd), illetve William Saliba (középhátvéd). Igaz, utóbbi november közepe óta nem bevethető, azóta négy mérkőzésen hat gólt kapott a csapat. Csatársorban Wahbi Khazri hiányát szintén megérezte a csapat. Ő sem játszott november közepe óta, előtte viszont sokat lendített váratlan megoldásaival a támadójátékon. 

Wahbi Khazri és csapattársainak gólöröme (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

A PSG-nél Gueye és Herrera hiánya okozhat problémát Thomas Tuchel számára. A középpálya motorja mindkét játékos, ráadásul egy olyan elemben, ami rendkívül fontos a támadások építése során: labdaszerzés. Marquinhos nem rossz, de nem klasszikus védekező középpályás, Verratti pedig inkább szervező, ahogyan Draxler és Di María is. Ez által felborulhat a pálya, igazi rohanós mérkőzésre van kilátás, ahol Mbappé és társai lefuthatják a hazaiak védelmét. 

Kylian Mbappé jelenléte biztos gólt jelent a PSG számára, ahogyan Neymar váratlan húzásai is. Az látszik, hogy megszűnni látszik a nyáron még nagy gondot jelentő Neymar - Mbappé konfliktus, illetve Cavani is jól kezeli, hogy Icardi mögött csak csereként számítanak rá. A hazaiak védelme ilyen támadósortól könnyedén kaphat 2-3 gólt, mi viszont ennél is bátrabbak leszünk és az összesített gólok piacán a 3,5 overre fogadunk. 

Borítókép: Marquinhos (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Saint-Étienne - Paris SG Tipp

    3,5 gól felett
    2.30 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 53.44 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

NFL korai kifizetés ajánlat

  • Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2019/20

csatarid hozzászólt
2020 aug 1. 15:38
Harmatgyenge volt a PSG, majd amikor nem számítunk rá akkor meg 3-4 gólokkal nyernek az fix.  :-X
Pozzato hozzászólt
2020 aug 1. 11:13
Az érdekel, mire megy majd a Lyon a BL-ben, nem olyan rossz csapat. Neymar most végre bizonyíthat, hiszen megkapta a vezérszerepet Mbappé nélkül. Mindössze három meccsre kéne (ha eljutnak a döntőig) összeszednie magát. Azért az nem túl meggyőző, hogy 210 perc alatt egy gólt tudtak összehozni, azt is Mbappé szólója utána.
BvB_09 hozzászólt
2020 aug 1. 10:32
A két kupadöntő bebizonyította, hogy miért volt jó döntés lezártnak tekinteni a bajnokságot.

Kapcsolódó cikkek