Ligue 1: Kezd kellemetlen lenni

Nagy Bence
2019 ápr 15. 09:35
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Paris Saint-Germain FC Nantes FC

Felemás utat jár be a két csapat, ez hétvégén érződött leginkább, mikor a Nantes a Lyon elleni győzelemmel hangolt a hétközi meccsre, míg a PSG egy komoly verést kapott riválisától. 

Nantes - PSG

Még a legelvakultabb Lille szurkolók sem számíthattak erre, hogy egy ötöst hint csapatuk a PSG-nek. Az is igaz, hogy már a mérkőzés első 25 percében jöttek a párizsi sérülések, majd az öngól után egy újabb hiba, Bernat kiállítása. Mbappé ugyan zseniálisan készítette elő az egyetlen párizsi találatot, de utána ő is eltűnt a mezőnyben, ahogyan a többiek is. 

Tilo Kehrer egyik legrosszabb meccsét hozta le, három bekapott gólban aktívan benne volt, de Tuchel is értethetetlen taktikát választott, túlságosan offenzív volt a PSG emberhátrányban, számukra kedvező 1-1-es állásnál. Borítékolható volt, hogy a Lille a kontrákra fog építeni (ebben ők a liga legjobbjai), ki akarják majd használni Nicolas Pépé gyorsaságát (sikerült is). 

Kylian Mbappe (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

Tuchel már nem először hibázott idén taktikailag, pedig azt gondolhatnánk, hogy a liga legjobb edzőjének egy ilyen kerettel ez egy rutinmunka. A német szakember elfogyott a bajnokság végére, de még így is művészet lenne elbukni az első helyet. Elég lenne egy pont a sikerhez, amit a Nantes otthonában terveznek megszerezni, de ehhez lesz egy-két szava Halilhodzic mesternek is. 

A hazaiak két nappal többet pihenhettek, ráadásul a Lyon elleni siker óriásit dobott a hangulaton. Annak ellenére, hogy mindössze 38%-ban birtokolta a labdát a Nantes és elsősorban a kontrákra épített, mégis kézben tartotta a találkozót, veszélyesebb helyzeteket dolgoztak ki, megérdemelték a győzelmet.

A két gyors támadóval rendelkeznek (Coulibaly és Limbombe), akik képesek a beívelések révén a párizsi védelem mögé kerülni. Nagyobb probléma azonban az lesz a vendégeknél, hogy egy ilyen fegyelmezetten védekező Nantes ellen kevés lesz egyedül Mbappé. Rajta is látszik, hogy kezd fáradni, sokat kivehetett belőle a Lille elleni 90 perc is. 

Mindezek fényében újból a Vahid Halilhodzic csapatára fogadnánk, megint egy ázsiai hendit segítségül hívva. A Lille ellen is majdnem jött a bravúr a Nantes részéről, de persze benne van, hogy az 5-1-es zakó után a PSG felszívja magát, ezért csak óvatosan ezzel a +1 gólos hazai tippel!

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Nantes +1 góllal (AH)
    2.04 Bet365Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -5.03 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

1. gólszerző győztesre/helyre

  • Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 12:39
Ligue 1: Tovább nehezítik az életüket?

Már rég pihenőre vonulhatnának a sztárok, ehelyett tovább szenved Tuchel csapata.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 19. 12:25
Ligue 1: Mégsem egyértelmű?

Elsőre országos egyesnek tűnik a Nice - Caen, de vajon tényleg az? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 15. 09:35
Ligue 1: Kezd kellemetlen lenni

Vasárnap este csúnya vereségbe szaladt bele a PSG, jöhet rögtön a következő? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek