Ligue 1: Mégsem egyértelmű?

Nagy Bence
2019 ápr 19. 12:25
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Caen ogc nice

A Caen kapcsán már nagyon rezeg a léc, ami az első osztályú tagságot illeti. Hétvégén a jól védekező Nice otthonába látogatnak, de nehéz dolguk lesz, ha egyáltalán pontot akarnak rabolni Vieira csapatától. 

Nice - Caen

A jó védekezés lehet az alapja a jövő nizzai csapatának, ezért is bíztak a kezdeti sikertelenségek ellenére is Patrick Vieirában a vezetők a dél-francia csapatnál. Az elmúlt három bajnokin hiába birtokolták az ellenfeleket 50% körül a labdát, dolgozták ki helyzeteket, igazán komoly veszélyt csak a Rennes tudott teremteni és ők is elsősorban rögzített szituációk után, illetve átlövésekkel. Walter Benítez rendre a helyén volt, jól helyezkedett, védelmet pedig kiválóan vezényelte maga előtt. A két kapufa azért óva intheti Vieira csapatát, hogy jobban kell koncentrálni, de a Caen más kávéház. 

A vendégek dolgozzák ki a legkevesebb helyzetet, behúzódnak a kapu elé. Jó, ha kétszer eltalálják a riválisuk kapuját egy meccsen, nincsenek klasszis támadóik, inkább csak botrányokról híresek játékosaik (Enzo Crivelli). A kiesés elől menekülnek, de erre már eléggé kevés esélyük van. Tovább tetézi a bajt, hogy Faycal Fajr eltiltott, ő szervezi a játékot a vendégeknél. Mozgatja a csapatot, ha kell egy kulcspasszal hozza helyzetbe az övéit, de olykor a góllövésből is kiveszi a részét. 

Ilyen előjelekkel utazik Nizzába a Caen, ahol a hazaiaknak kötelező a győzelem, ha komolyan gondolják a jövő évi európai kupás indulást. Erre még mindig van esélyük, mert a riválisok sokszor botlanak, ráadásul a sorsolásuk is kedvező (PSG addigra már jó eséllyel bajnoki címet ünnepelhet, ha nem szúrják el újból, így megint pályára küldhetik a B-csapatukat), Monaco pedig az év utolsó meccsére már jó eséllyel biztos bennmaradó lesz. Egyedüli veszélyforrás a St. Etienne a hátralévő hat fordulóban. 

Akkor mi lehet a probléma? A góllövés. Ez a rákfenéje a Vieira taktikájának, mivel annyira defenzív a csapat, hogy elől csak két támadó tud kialakítani gólhelyzetet: Saint-Maximin és Youcef Atal. Ezzel csak az a gond, hogy előbbi nem a hatékonyságáról ismert a kapu előtti helyzetek terén, míg utóbbi hátvédből avanzsált előbb középpályássá a szezon során, majd szélsővé. Kelendő játékos lesz a nyári átigazolási időszakban Atal, mivel komplex tudással rendelkezik, ért a védekezéshez és a támadóshoz is, de ő sosem volt echte szélsó. 

A hazaiaknak tehát arra kell szorítkozniuk, hogy megint végig fegyelmezetten védekezzenek és lehozzák kapott gól nélkül a találkozót (1.92). Erre minden sansz megvan, de azért közel sem olyan egyértelmű, hogy képesek betalálni majd a Caen hálójába, így akkora érték sajnos nincsen a Nice szorzójában (1.80). 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Caen nem szerez gólt
    1.92 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 21.47 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 18. 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 12:16
Ligue 1: Kell az aranycipő

A különbség "mindössze" 4 gól Messi és Mbappé között, de egy francia bajnokin ennyi akár még le is dolgozható! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 4. 09:19
Ligue 1: Eldöntenék az ezüstérmet!

Vasárnap este a francia bajnokság könnyen eldőlhet a második hely és ez által a Bajnokok Ligája főtábla sorsa.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek

2019 máj 17. 12:16
Ligue 1: Kell az aranycipő

2019 máj 17. 13:48
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

2019 máj 18. 06:15
Ligue 1: Monaco - Amiens