Ligue 1: Mégsem egyértelmű?

Bence
1 tipp
2019 ápr 19. 12:25
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Caen ogc nice

A Caen kapcsán már nagyon rezeg a léc, ami az első osztályú tagságot illeti. Hétvégén a jól védekező Nice otthonába látogatnak, de nehéz dolguk lesz, ha egyáltalán pontot akarnak rabolni Vieira csapatától. 

Nice - Caen

A jó védekezés lehet az alapja a jövő nizzai csapatának, ezért is bíztak a kezdeti sikertelenségek ellenére is Patrick Vieirában a vezetők a dél-francia csapatnál. Az elmúlt három bajnokin hiába birtokolták az ellenfeleket 50% körül a labdát, dolgozták ki helyzeteket, igazán komoly veszélyt csak a Rennes tudott teremteni és ők is elsősorban rögzített szituációk után, illetve átlövésekkel. Walter Benítez rendre a helyén volt, jól helyezkedett, védelmet pedig kiválóan vezényelte maga előtt. A két kapufa azért óva intheti Vieira csapatát, hogy jobban kell koncentrálni, de a Caen más kávéház. 

A vendégek dolgozzák ki a legkevesebb helyzetet, behúzódnak a kapu elé. Jó, ha kétszer eltalálják a riválisuk kapuját egy meccsen, nincsenek klasszis támadóik, inkább csak botrányokról híresek játékosaik (Enzo Crivelli). A kiesés elől menekülnek, de erre már eléggé kevés esélyük van. Tovább tetézi a bajt, hogy Faycal Fajr eltiltott, ő szervezi a játékot a vendégeknél. Mozgatja a csapatot, ha kell egy kulcspasszal hozza helyzetbe az övéit, de olykor a góllövésből is kiveszi a részét. 

Ilyen előjelekkel utazik Nizzába a Caen, ahol a hazaiaknak kötelező a győzelem, ha komolyan gondolják a jövő évi európai kupás indulást. Erre még mindig van esélyük, mert a riválisok sokszor botlanak, ráadásul a sorsolásuk is kedvező (PSG addigra már jó eséllyel bajnoki címet ünnepelhet, ha nem szúrják el újból, így megint pályára küldhetik a B-csapatukat), Monaco pedig az év utolsó meccsére már jó eséllyel biztos bennmaradó lesz. Egyedüli veszélyforrás a St. Etienne a hátralévő hat fordulóban. 

Akkor mi lehet a probléma? A góllövés. Ez a rákfenéje a Vieira taktikájának, mivel annyira defenzív a csapat, hogy elől csak két támadó tud kialakítani gólhelyzetet: Saint-Maximin és Youcef Atal. Ezzel csak az a gond, hogy előbbi nem a hatékonyságáról ismert a kapu előtti helyzetek terén, míg utóbbi hátvédből avanzsált előbb középpályássá a szezon során, majd szélsővé. Kelendő játékos lesz a nyári átigazolási időszakban Atal, mivel komplex tudással rendelkezik, ért a védekezéshez és a támadóshoz is, de ő sosem volt echte szélsó. 

A hazaiaknak tehát arra kell szorítkozniuk, hogy megint végig fegyelmezetten védekezzenek és lehozzák kapott gól nélkül a találkozót (1.92). Erre minden sansz megvan, de azért közel sem olyan egyértelmű, hogy képesek betalálni majd a Caen hálójába, így akkora érték sajnos nincsen a Nice szorzójában (1.80). 

Borítókép: Patrick Vieira az OGC Nice edzője (Fotó: Romain Biard / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Nice - Caen Tipp

    Caen nem szerez gólt
    1.92 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -14.40 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 15:17
Ligue 1: Búcsúzik Genesio?

A Lille és az Olympique Lyon számára nem létfontosságú az utolsó bajnoki.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 10:09
Ligue 1: Rudi Garcia távozik

Nyártól új korszak kezdődik az OM-nél, Rudi Garcia utolsó mérkőzésére készül a dél-francia városban! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 18. 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek