Ligue 1: Mit hoz a Mikulás?

Nagy Bence
2018 dec 2. 15:55
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Caen girondins de bordeaux Nimes Olympique

Két olyan mérkőzéssel foglalkozunk, ahol simán van esély a vendég a győzelemre, pedig a szorzók nem ezt tükrözik. A Caen és a Bordeaux sem meggyőző, ezt használná ki a St. Etienne és a Nimes.

Bordeaux - St. Etienne

Nehéz másfél héten van túl Girondins Bordeaux. Az Európa Ligában érthetetlen módon nyertek, előtte Dijonban kellett helytállniuk, majd utána a PSG látogatott hozzájuk. Sok meccs, szerdán pedig talán az utolsó esélyük lesz, hogy zárkózzanak az élmezőnyre. A nehézségek ellenére több meglepő eredményt is szállítottak, amiből kiemelkedik a bajnok elleni döntetlen. Hazai pályán szépen küzdöttek és állták a sarat. Kellett ugyan Neymar sérülése is, de ne vegyük el az érdemeiket. A második félidőre úgy jöttek ki, mint akiknek az életük múlna a pontszerzésen. Bernat és N'Soki oldalán sebezhető volt a PSG, Karamoh ki is használta, többször is lazán lefutotta a párizsiakat (ebből született az első találat). 

A St. Etienne látogat hozzájuk, akiket kicsit alulértékeltek az irodák. Az idegenbeli vereségeik élcsapatoktól vannak (PSG, Lille és Lyon), többiek ellen jók voltak egy döntetlenre. Pihentebbek, mint a hazaiak, ami pedig a malmukra hajthatja a vizet, hogy több helyzetet dolgoznak ki a Bordeaux-nál. Eric Bedouet csapata inkább kivárásra játszik, megfelelő szituációkat keresik, míg Gasset fiai igyekeznek megteremteni a szituációkat (elsősorban hosszú ívelésekkel próbálkoznak vagy szélekről belőtt labdákkal). Fejjátékban mostanság kiemelkedően jók (Nantes ellenében két találatot is így szereztek), ilyen szituációkból gondja lehet a hazaiaknak. Kicsit bátor tipp lehet a vendég DNB, de bízunk a hazaiak fáradtságában! 

Caen - Nimes

Bernard Blaquart sosem volt kiemelkedő focista, ahogyan edzői karrierje sem ívelt sokáig felfelé, pedig már 34 éve van a szakmában. Volt ő már utánpótlásért felelős igazgató, sőt igazgatta a Nimes B dolgait is. Aztán megkapta az esélyt a Nimes vezetőitől. Meg is lett az eredménye, mert 25 év után visszajutottak az élvonalba. Nagy szó ez, sokáig vergődött ugyanis a csapat. Egy olyan klubról beszélünk, mely a legtöbb második helyet gyűjtötte be a francia első osztályban az 1900-as évek után, anélkül, hogy valaha is bajnokok lettek volna. Újoncként ott tanyáznak az első tízben, Blaquart pedig mer változtatni a taktikán, ha nem működik. Érdemes lesz rájuk odafigyelni, mert gyakorlatilag egy másodosztályú kerettel oktatják az élvonalbeli riválisokat. 

A Nimes ismérve a küzdeni tudásban és a csapatjátékban rejlik. A technikát igénylő mutatókban megmutatkoznak a hiányosságok, hiszen ők passzolnak a leginkább pontatlanul, alig birtokolják a labdát, elsősorban a gyors kontrákban bíznak. Rengeteg fejpárbajt nyernek, sokat szabálytalankodnak, igyekeznek fizikális útra terelni a mérkőzést, de ezt úgy teszik, hogy nem ők a legdurvábbak a ligában. Ezek után tipikus alsóházi derbi lehetne a Caen - Nimes, de a hazaiak szenvednek és már szeptember vége óta nem nyertek mérkőzést. Hiányzik elölről Ivan Santini, aki az elmúlt két évben a gólokért volt felelős. Idén ezt a szerepet Enzo Crivellire próbálták ráhúzni, de a problémás francia csatár ebben a gárdában sem állja meg a helyét, pedig a tehetsége meglenne hozzá. Emiatt érdemes a vendég siker felé kacsingatni! 

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 0.59 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 12:25
Ligue 1: Mégsem egyértelmű?

Elsőre országos egyesnek tűnik a Nice - Caen, de vajon tényleg az? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 15. 09:35
Ligue 1: Kezd kellemetlen lenni

Vasárnap este csúnya vereségbe szaladt bele a PSG, jöhet rögtön a következő? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 12. 14:15
Ligue 1: Utolsó szalmaszál

Kockázatos tippel várjuk a bajnoki címről döntő rangadót! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek