Lipcsében folytathatja a magyar válogatott a remek szereplését

Admin
1 tipp
2022 szept 20. 18:09
1 hozzászólás

Foci Magyarország Németország Magyar válogatott Nemzetek Ligája

A magyar válogatott ráfordul a Nemzetek Ligája csoportkörének zárására. Az utolsó két forduló előtt matematikailag minden nyitott, így a csoport élén álló csapatunk, akár ki is eshet, illetve a csoportelsőség is a saját kezében van. Pénteken Németország, majd hétfőn Olaszország ellen zárunk.

A szorzók alapján kötelező hazai

A német válogatott a csoport második helyéről vág neki az utolsó két fordulónak, ami azt jelenti, hogy a sorsuk a saját kezükben van: hasonlóan hozzánk nyerhetik is a csoportot, ha megnyerik mindkét meccsüket. Emellett van is törlesztenivalójuk felénk, miután az Európa Bajnokságon közel kerültek ellenünk a kieséshez (2-2), illetve Budapesten sem sikerült győzniük (1-1). Mindhárom meccsben az a közös, hogy a németek voltak a toronymagas esélyesek, azonban az első kettőn ez nem jött össze, harmadikra vajon sikerül? Erről is bővebben beszélgettünk a podcastunk során:

A németek a világbajnokságra készülnek, így a keretük bombaerős és bizonyítani akarnak a játékosok a szövetségi kapitánynak is. Könnyebb dolguk nyílvánvalóan az első meccsen lesz, ahol minket fogadnak majd, míg hétfőn Anglia ellen lépnek pályára, ami akár kulcsfontosságú is lehet még a házigazdáknak. Tehát sem a komplikált csoportállás, sem a felkészülés miatt nem vehetik könnyen az ellenünk vívandó találkozót és ezzel magyarázható a győzelmükre kínált 1.25.

Sallai és Nagy Zsolt nélkül készülünk

A nyári meccseken talán az a két játékos nyújtotta a legjobb szereplést, akik biztosan nem lesznek bevethetőek a hátralévő két meccsen. Nagy Zsolt még a Guimares elleni Konferencia Liga meccsen esett ki, míg Sallai Roland szemproblémák miatt fog hiányozni. A tervek szerint a késő őszi meccsekre már visszatérhetnek, azonban most nélkülük kell megoldani a helyzetet. A másik oldalt tekintve viszont egy nagy nyeresége is van az elmúlt hónapoknak: Kerkez Milos klubváltása jól sikerült és valósággal kisajátította az AZ baloldalát a 18 éves hátvéd. Adva van a lehetőség Rossi előtt, hogy bedobja-e Nagy helyett a tehetséget, vagy inkább egy kevésbé fontos találkozón biztosít számára lehetőséget.

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai, középen Kerkez Milos a Red Bull Arenában 2022. szeptember 22-én. (Fotó: mti/Illyés Tibor)

A fogadásokat áttekintve, mindenképpen azt kell tisztáznia a sportfogadónak, hogy mennyire bízik a magyar válogatottban. Ha egyáltalán nem, akkor elindulhat akár a hendis német győzelem felé is, míg ha igen, akkor a magyar gólokban lehet érték. Egy esetleges magyar találatot is közel duplázó szorzón kapjuk már (1.98), illetve ezt megkombinálhatjuk adott esetben egy mindkét csapat gólt lő opcióval (2.14). Előbbi ugye mind a négy NL meccsünkön leesett, míg a BTTS-t az angolok nem tudták ellenünk hozni egyik meccsen sem - de az meg nem éppen a mi hibánk volt. Emellett a fogadók rárepültek az első félidei gólokra is, miután a többség viharos kezdésre számít a németektől. A félidei 1.0 over jelenleg 1.53-ért kapható, ami talán már túlzottan is alacsonynak tűnhet egy value fogadáshoz.

Ki szerzi az első gólt és mikor? Tippjáték:

Németország - Magyarország mérkőzéstipp játék

A mérkőzéstipp játékba összesen 94 tipp érkezett be. Nem küldtél be tippet ebbe a játékba.

A verseny nyertese: csacsa44
A nyertes tipp: Szalai Ádám [Magyarország], 13'.
A tipp beküldésének időpontja: 2022 szept 23. 10:09.

A tippelés lezárult erre a mérkőzésre. Nyeremények és részvételi feltételek

Tippek megtekintése

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

  • Németország - Magyarország Tipp

    Magyarország gólt lő
    1.98 Unibet

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.orgHozzászólások 1

sportbettorpro
sportbettorpro
2022 szept 23. 10:18

BTTS, +1.5 gól magyar. Most nagyon jók vagyunk, motiváltabbak leszünk.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

  • Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org

Nemzetek Ligája 2022/23

SPF Infó hozzászólt
2022 szept 30. 07:46
Nemzetek Ligája - Schlosser sorozatát ismételte meg Kane

A futballtörténelemben másodikként Harry Kane-nek, az angol válogatott csatárának sikerült ugyanaz, ami bő évszázada Schlosser Imrének: négy egymást követő válogatott mérkőzésen is bevenni a németek kapuját.


Az "ismétlésről" a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó
Admin hozzászólt
2022 szept 28. 09:08
Nemzetek Ligája 2022/23 - Négyes döntő résztvevői:

Spanyolország
Horvátország
Olaszország
Hollandia
SPF Előzetes hozzászólt
2022 szept 27. 09:15

Még több Foci