Kiváló hétvége előtt állunk, mivel az északi országokban remek meccseket fognak játszani szombat és hétfő között. Ezek közül az első a Molde haugesundi játéka lesz, amivel megérte bővebben is foglalkozni, így összeállítottunk nektek egy podcast tippajánlót, amely alapján könnyebben hoztok döntést a széles fogadási kínálatban.

Ahol sosem könnyű nyerni

Évekkel ezelőtt az egyik legkellemetlenebb ellenfél volt hazai pályán a Haugesund, amelyet ritkán tudtak megverni még az élcsapatok is. Az utóbbi időben ez az ellenállhatatlan varázs megszűnt, ami az átalakuló erőviszonyok, illetve a 2020-as nézőtéri korlátozások miatt van. 200 néző előtt azért jóval könnyebb lesz itt győznie a Moldénak, egy olyan helyen, ahonnan az utóbbi időben pontokkal szokott távozni. Ettől függetlenül sétagaloppra azért nem számítok két okból sem: a hazai támadógépezet összeállt és rendre eredményesek tudnak lenni, míg a Moldénak a hátsó alakzata a legsebezhetőbb pontja. Itt inkább egy gólokban gazdag, mintsem egy unalomba fulladt mérkőzést várok.

Továbbra is kellenek a győzelmek

Villámrajtot vett a Bodø és a Molde, amely két együttes húzhatja egymást a bajnoki versenyfutásban. Mindkét csapat számára augusztusban kezdődik a nemzetközi kupa is, így addig minél több pontot kell szerezniük. Egyelőre a többi rivális tetemes távolságból követi őket és nehéz a jelenlegi formájuk alapján arra gondolni, hogy a Rosenborgon kívül más közelebb férhet majd hozzájuk. Ez a verseny a Moldét már a bajnokság harmada előtt győzelmi kényszerbe sodorja és ennél fogva innen bizony csak három ponttal távozhatnak. Az utóbbi hetek rotálása ellenére én most a legerősebb vendég kezdőt várom és ez elsősorban gólokban mutatkozhat meg. Amennyire a stabil védekezés nem az erőssége a csapatnak, annyira más a helyzet a támadószekcióban. Kiváló egyéni képességek, remek presszing, ezek a jellemzői a Molde offenzív játékának. Az idényben egyszer egy hasonló felállás már katasztrófát jelentett a Haugesundnek (1-6 Bodøben) és jó esély van arra, hogy megint egy sokgólos mérkőzésen kapitulálnak a mélyebb kerettel rendelkező rivális ellen.

Borítókép: Forrás: Sportfogadas.org

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Haugesund - Molde Tipp

    FKH góljai 0,5 felett + Molde nyer + Molde góljai 2,5 felett
    5.80 Unibet