Kapura lövések és labdabirtoklás is van az Unibet kínálatában!

Legutóbb Mourinho nevetett

Tavasszal meglepte a bajnoki cím ünneplésére készülő Manchester City-t a városi rivális. Azon a meccsen José Mourinho tőle szokatlan módon nem parkolta a buszt, hanem feltolt védelemmel és letámadással próbálkozott, de túl sok eredménye nem lett a dolognak. Josep Guardiola csapata uralta az első félidőt, melynek végén 2:0-ra vezettek is Vincent Kompany és Ilkay Gündogan góljainak köszönhetően. A második játékrészben a portugál mester változtatott, Lukaku többször kilépett jobbra, a szélsők pedig sok esetben egy oldalon tűntek fel, a védelem felbontása érdekében. A sikert a támadók, különösen Paul Pogba beindulásai jelentették, aki két gólt is szerzett. A riválisnál több igazi helyzetet kialakítva szenvedett végül 3:2-es vereséget a Manchester City.

Kiszámíthatatlan egyéni megoldások

Szerintem a legutóbbi egymás elleni mérkőzésük fontos tanulság lehet a fogadásnál, mert megmutatja, hogy a City komplettebb, jobb csapat, több támadópotenciállal, de Raheem Sterling tud elegendő helyzetet kihagyni az ellenfél helyzetbe hozásához. Ehhez persze kellett Mourinho taktikai finomhangolása a szünetben, illetve újra az egyéni megoldásokhoz jutunk, Pogba remek teljesítménye miatt. Ezeket nehéz előre kiszámolni, de több veszélyes játékos van a Manchester City-ben, miközben például a Manchester United nyerőemberei az utóbbi hetekben, hónapokban többször is enerváltan játszottak. Ettől függetlenül nem írnám le a Unitedet, de a több potenciál miatt inkább fogadnék a City-re, viszont ezt 1.38-ért kínálják, ami nem túl veretes.

Fogadj bármi másra!

Az overek terén is meg vagyunk lőve, hiszen a 2.5-nél több gólra csak 1.46-ot adnak. Ilyenkor talán érdemes más irányba elmenni, és az Unibetnél erre számtalan lehetőségünk van! Fogadhatunk például a kaput eltaláló lövések számára, a labdabirtkolásra, de még arra is, hogy ki ad, vagy épp nem ad gólpasszt. Ha igazán profi vagy, akkor pedig ott a tökéletes fekete pálya: ki találja el a kapufát? Az egész Premier League egyik legaktívabb támadója Sergio Agüero, ezért nyilván ő a legesélyesebb ezen a téren, 5.50-ös szorzóval. A legutóbbi városi derbik alatt szép számmal villant a sárga lap, az erre vonatkozó lehetőségek között is találhatunk egész ígéretes dolgokat, például lapok száma 5.5 felett 2.10-ért. Reméljük egy gólgazdag, fordulatos és izgalmas összecsapás lesz, és nem egy kevés gólos taktikai harcnak csúfolt szenvedés.

Manchesteri rangadó - Fogadási kínálat részlete:

  • Hazai győzelem  1.39
  • 3.5 gólnál több lesz  2.20
  • Lapok száma 5.5 felett  2.10
  • Összes kaput eltaláló lövés 9.5 felett  2.00
  • David Silva gólpasszt ad  3.75
  • Romelu Lukaku eltalálja a kapufát  10.00
  • Büntetőt ítélnek a meccsen  3.40