Az Unibet kínálata alapján a Honvéd csatára fogja a legtöbb gólt szerezni az NB1-ben, pedig csak egy találattal előzi Radó Andrást, illetve kettővel Armin Hodzicot. Tényleg lefutott ez a verseny?

Davide Lanzafame a mennyei bajnokságban eddig 11-szer volt eredményes, többségében hazai pályán talált be az ellenfelek hálójába. Időszakosan teljesített jól a 33 éves támadó, néhány fordulón keresztül szerezte a gólokat, aztán egy ideig csak a pályán volt. Fontos ember a Honvéd csapatánál, többször is neki köszönhetően nyertek, a csapat góljainak 44%-át ő szerezte, amivel magasan előzi a többi NB1-es játékost. Radó András követi ebben a statisztikában, a 26 éves játékos a Zalaegerszeg találatainak 29.4%-át vállalta magára.

Alap fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com

Radó az idény félbeszakadása előtt lendült formába, az utolsó 5 fordulóban 5 gólt is szerzett. Előkészítésben is segítette a csapatot, eddig 4 gólpassz fűződik a nevéhez, amivel a kanadai táblázaton holtversenyben első helyen tartózkodik. Ha tudja folytatni a márciusi formáját, akkor Lanzafame egy gólos előnyét ledolgozhatja. Harmadik helyen áll a fehérváriak 25 esztendős csatára, Armin Hodzic, de a bosnyák támadó a bajnokság első szakaszában volt eredményes, azóta többször sérült is volt, és a teljesítménye is visszaesett.

NB1 - Gólkirályi cím nyertese

  • Davide Lanzafame - 1.65
  • Radó András - 4.00
  • Armin Hodzic - 5.00
  • Oleksandr Zubkov - 10.00
  • David Vanecek - 14.00

Az Unibet teljes kínálatát a Labdarúgás - Magyarország - Végső fogadások menüpont alatt találod!

Borítókép: Davide Lanzafame (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Heti 5 eurós ingyenes fogadás

Fogadj legalább 3-as kötés(ek)ben a Betfairnél minimum 15€ összértékben és 5€-s ingyenes fogadásban részesülhetsz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org