A válogatott szünet után őszi hajrájához érkezik a magyar élvonalbeli bajnokság! Az aktuális hétvégén szám szerint a 15. játéknapot rendezik, mostani beharangozónkban pedig két mérkőzés erejéig a "DreamTeam" igyekszik potenciálisan zöldülő fogadási ötletekkel szolgálni az SPF követői számára! Néhány gondolat erejéig boncolgatjuk a Haladás idegenbeli túráját, valamint a Diósgyőr háza táján is szétnézünk!

Megtört a jég a Haladás háza táján?

Két héttel ezelőtt hosszú-hosszú nyeretlenségi széria után győzni tudott a Haladás (4.00)! Ennek szenvedő alanya ki más lett volna, mint a listavezető Ferencváros (1:0)? A sereghajtó zöld-fehérek hazai pályán már sokadszorra tudták megtréfálni a patinás fővárosi együttest. Hiába játszottak a IX. kerületiek óriási mezőnyfölényben, azon a napon semmi sem jött össze nekik, amit mi sem jelképez jobban, mint Lanzafame kihagyott büntetője. Gaál 11-esével tehát sikerült otthon tartani a három pontot, ami egyben a szeptember végén kinevezett Horváth Ferenc első győztes meccse volt a Hali kispadán! Nagy kérdés, hogy vajon a válogatott szünet jót tett-e, vagy pont a legrosszabbkor jött a Vas megyei alakulatnak? Az majd szombaton kiderül, hiszen abba a Pancho Arénába látogatnak, ahol már jó ideje veretlen a Puskás Akadémia.

Rózsa Dánielnek (Haladás, balra) alighanem lesz dolga szombaton Felcsúton. (Fotó: Laszlo Szirtesi/Shutterstock.com)

A felcsúti klub idén is minden bizonnyal csalódást okoz a felsőbb vezetésnek, hiszen az NB1 papíron egyik legdrágább keretével rendelkező egyesület csupán a 9. helyen tanyázik a bajnokságban. Teljesítményükben azért érzékelhető a lassú javulás, hiszen a szezon kezdetén sorra gyűjtötték a fiaskókat. Azóta a helyzet hazai pályát nézve jelentősen megváltozott. Idegenbe továbbra is kikapni járnak, viszont a Pancho Aréna gyepszőnyegéről egyedül az MTK tudta még augusztus elején elvinni mindhárom pontot. Ezen felül szintén augusztusban a Kisvárdának sikerült pontosztozkodást elérni, viszont azóta 100%-os a Felcsút otthoni mérlege, miközben olyan csapatok hajtottak itt fejet, mint a Vidi (2:1), vagy az éllovas Fradi (1:0). Benczés Miklós tehát bizakodva várhatja a soron következő otthoni szereplést, hiszen amellett, hogy fiai pazarul teljesítenek hazai környezetben, addig a Haladás az utóbbi években rendre a leggyengébb idegenbeli mutatókkal rendelkezik. Igazán komoly kulcsemberek egyik oldalon sem hiányoznak, sőt a Haladásba visszatér sérüléséből az október elején szerződtetett grúz Daushvili. Mindezen tény véleményünkön nem változtat, miszerint komoly meglepetés lenne, ha a szombathelyiek mindhárom pontot el tudnák hozni Felcsútról. Fogadási szempontból tehát bátrabbaknak a hazai kimenetelt ajánljuk (1.85), óvatosabb duhajoknak pedig a DNB Puskás opcióban lehet érték (1.40)!

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 Ismét hazai pályán a Diósgyőr

A Haladáshoz hasonlóan jól sikerült a válogatott szünet előtti utolsó forduló Miskolcon is! Fernando együttese szintén nem kevés idő után tudott győztes meccset lehozni, s Horváth Ferenc csapatához hasonlóan ők is 1:0-lás sikert arattak. Az áldozat ezúttal a Debrecen volt. Akárcsak a Vas megyeieknek a három pont Borsodban is úgy kellett, mint egy falat kenyér. A piros-fehérek háza táján idén is a legfőbb cél a bennmaradás kivívása a Haladás és a Kisvárda ellenében. Az aktuális forduló párosításai pedig talán nekik kedveznek a legjobban, hiszen a Várda a Fradihoz látogat, míg a Haladás nehéz túráját fentebb már részleteztük. A DVTK (3.80) ezúttal a dobogóért teperő MTK-t látja vendégül!

Hosszú idő után ünnepelhettek ismét győzelmet a diósgyőri szurkolók. (Fotó: Laszlo Szirtesi/Shutterstock.com)

Feczkó Tamás jobbára fiatalokból álló újonnan feljutó csapata eddig a bajnokság meglepetés-alakulata. Egy-egy kisiklástól eltekintve szépen hozzák a meccseket a kék-fehérek, s idegenben is sűrűn terem számukra babér. Jelenleg a harmadik legeredményesebb banda az MTK (1.95) a vendégszerepléseket tekintve. A fővárosiak játéka is igen tetszetős magyar viszonyokat tekintve, többnyire a rövid passzos, egyérintős focit igyekeznek képviselni inkább több, mint kevesebb sikerrel. Nem meglepő tehát, hogy a gyenge szezont futó Diósgyőr még a hírhedt hazai pályán is underdognak számít a bukik szemében. Az utóbbi évek egymás elleni mérkőzései is fővárosi fölényt mutatnak, ami viszont érdekes, hogy egyetlen gólgazdag mérkőzéstől eltekintve többnyire erősen underes meccseket játszanak egymással. Aki szerint a felek továbbra is megtartják ezen szokásukat azoknak nem is tűnhet rossz opciónak a gólok száma 2.5 alatt választás 1.95-ös szorzóért! Kimenetel terén a sima vendéggyőzelmet ugyan nem merjük ajánlani, viszont DNB-vel bebiztosítva azért az MTK oldalán tennénk le a voksunkat (1.44).

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2018. 11. 22. 15:30 CET

Borítókép: Schimmer Szabolcs (Haladás, balra). Fotó: muzsy/Shutterstock.com

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Puskás - Haladás DNB 1
    1.40 Bet365