Két 'tavaszi' kör után találunk meglepő sorozatokat a másodosztályban. A két éllovas közül az MTK magabiztosan kezdett, azonban a második Kisvárda még nem szerzet idén pontot! Két vereség után utaznak a télen megerősített Csákvárhoz, akik két győzelemmel kezdtek! A Csákvár így elkerült a kieső helyekről azonban mindössze két egységgel előzi meg a már vonal alatti Szeged 2011-et. A gyulai Grosics Akadémia csapata szintén nehéz meccsre számíthat, a jó formában lévő Budaörsre látogat!

Csákvár - Kisvárda

A téli uborkaszezon egyik legmegosztóbb híre volt, hogy a másodosztály kieső helyén álló csapat is két hetes törökországi edzőtáborba vonult. Nem feltétlen rossz az, ha profi csapataink tökéletes körülmények között készülnek, tekintve hogy német negyedosztályú csapatok is így tesznek. Az már más kérdés, hogy feltétlen ez-e az a terület, ahol lemaradásunk van és ahova tenni kell a pénzt. Mint tudjuk a Csákvár (3.80) a felcsúti akadémia fiókcsapata, így kerülhetett a vezetőedzői posztra Szíjjártó István, továbbá a szakmai stábba is többen besegítenek az anya egyesületből. A télen élvonalbeli tapasztalattal rendelkező játékosok érkeztek (Bobál Gergely, Hermány Bence, Király Botond), akik motiváltak hogy megmutassák magukat. A játék minősége javult, az MTE és ZTE elleni idegenbeli meccseneken hat pontot és öt gól szereztek, így magabiztosan várják első hazai meccsüket.

Gosztonyi András Kisvárda 010

Gosztonyiék Csákvárra látogatnak. Fotó: kisvardafc.hu


A Kisvárda (1.80) a télen kimondottan az első osztályra készülve vásárolt be, Jánvári és Marek Střeštíket is ezen gondolatok miatt szerezték meg. Azonban nem úgy idult az idei év, ahogy tervezték. Első meccsükön a szintén megerősített Zalaegerszeg ellen vezetés után maradtak alul (1-2). Ez az idegenbeli vereség még talán bele is fér volna, azonban múlt héten otthon is betliztek a szintén volt élvonalbali játékosokkal megerősített Siófok ellen. Nem készülnek jó előjelekkel tehát a csákvári meccsre, és hasonlóan az MTK pénteki meccséhez (Budafok elleni 3-2), itt is szoros csatára számítunk.

Budaörs - Szeged 2011

A Csákvárhoz hasonlóan a Budaörs (1.65) is két győzelemmel kezdett, ráadásul mindkét győzelmet idegenben szerezték. Ha azt nézzük, hogy hazai meccseiket Tatabányán játszák, így mondhatjuk hogy idegenben otthon vannak. A 34 kapott gól nem a védelmet dícséri, de ha hozzátesszük, hogy az MTK után a második legtöbb gólt (42) szerezték, akkor azt látjuk, hogy bátor játékot játszik Bognár György csapata. Múlt héten a KBSC (4-1) ellen kontrolálták a játékot, és kegyetlenük kihasználták az újonc csapat hibáit. Czvitkovics Péter két gólt szerzett, az előző meccsen a Dorog (2-1) ellen is betalált és már kilenc gólnál jár idén! Nemcsak a volt válogatott játékos van jó formában, hanem az egész csapat is, már hat meccs óta veretlenek!

 

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

A télen Goran Kopunovics vette át Supka helyét a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál (4.40). Hasonlóan a Puskás Akadémia csapatához, Gyulán sem saját utánpótlás bázisukra támaszkodnak: hat új játékos is érkezett a keretbe. Meglepő győzelemmel mutatkozott be az új edző, a Vác (3-0), azonban a múlt héten kiesési rangadón fogadták a Budafokot. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, azonban a végjátékre elfogyott az erejük, és a 83. 90. percen kapott gólok azt jelentették, hogy továbbra is a kieső, 18. helyen maradnak. Szoros a kiesés elleni küzdelem, négy csapat van négy ponton belül, így a vendégeknek minden pont számít. Védekező felfogásban léphetnek tehát pályára, a kérdés csak az, hogy meddig bírják a hazai rohamokat.

 

*Szorzókkal frissítve

*A lehullott hó miatt a mindkét mérkőzést elmarad!

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Budaörs - Szeged 2011, Budaörs
    1.65 Unibet