Lehet azt mondani, hogy elcsalták a Milan - Spezia meccset, de az nehezen vehető el a vendégektől, hogy jó formában vannak manapság, amiből a Sampdoria elleni találkozón is profitálhatnak. 

Ellentétes előjelek

A Milan hiába szerzett szabályos találatot a Spezia elleni találkozó hajrájában, bíró megfosztotta a csapatot a góltól, majd a vendégek behúzták a találkozót. Voltak szurkolók, akik háborogtak, de amellett nem szabad elmenni, hogy a kiesés elől menekülő Spezia partiban volt a második félidőben a bajnoki címért küzdő Milan otthonában. Az elmúlt hetekben nem ez volt az egyetlen extra teljesítménye a kiscsapatnak, hiszen a foghíjas Napolit is elverték idegenben. 

Lehetséges, hogy Thiago Motta most találta meg a nyerő taktikáját? Az biztos, hogy 4-3-3-ra váltott, kezdőn érdemben nem változtatott mondjuk a decemberi állapothoz képest. Valószínűleg eltalálta azt a felállást, ami ennek a keretnek megfelelő. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy küzdöttek mostanság, amik régebben kimaradtak helyzetek, azokat most gólra váltották. 

A Sampdoria elleni derbi tipikus hatpontos találkozó lehet, ugyanis a vendégek is a kiesés elől menekülnek. Nagy a baj, mivel a védelemből három játékos (első számú kapus, két középső hátvéd), illetve a középpályáról a védekezési feladatok ellátó Ekdal sem léphet pályára. A defenzív játékuk ezzel sokat gyengülhet, valószínűleg nem mennek fejjel a falnak, hiszen elmúlt meccseken rendre kapitulált a védelem. Ennek fényében bőven van érték a hazai DNB opcióban, hiszen közel duplázós szorzót kapunk rá, ha a Sampdoria védelme instabil lesz, akkor azt a Spezia kihasználhatja. 

  • Spezia - Sampdoria Tipp

    Spezia DNB-vel
    1.97 Unibet

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org