Átigazolási fogadásokat kínál az Unibet, játékosokra lebontva, illetve Neymar rekordja kapcsán is adnak szorzókat. Lesz olyan focista, akiért többet fizetnek, mint a brazilért 2017-ben?

Nincs súlya a 222 millió eurónak

A közvélemény teljesen más, mint ami a brazil fejében jár, szavai legalábbis erről árulkodnak. "Soha nem motivált a pénz, nem szeretnék a legnagyobb sztár lenni a világon. Szomorú, hogy az emberek előítéletesek az átigazolásom kapcsán. Ha csak a pénz motiválna, bármelyik klubba igazolhattam volna. Nem érzem tehernek, hogy a világ legdrágább játékosa vagyok" - mondta még régebben Neymar. Több játékoshoz hasonlóan a brazil jövőjére is tehetünk fel pénzt az Unibet átigazolási kínálatában. Párizsban maradása 1.08-as szorzó, míg a Real Madrid 4.50-ös oddsért szerepel.

Mennyit ér Hazard?

Napi szinten több hír is megjelenik Hazard és a Real Madrid kapcsán. A francia L'Équipe értesülései szerint az Európa Liga döntője után jelentik be a transzfert, miszerint a madridi csapat 100 millió eurót fizet a belga játékosért. Az Unibet is biztosra veszi az átigazolást, mindössze 1.03-ért fogadhatunk arra, hogy Hazard a Real Madridhoz igazol, miközben Londonban maradása hatszoros pénzzel fizet. 2012 nyarán 35 millió euróért érkezett a francia Lille-től, a transfermarkt szerint jelenleg 150 millió eurót ér. Ekkora értékre már lehet kérni 200 millió eurót is, más kérdés, hogy Neymar marketingértéke világviszonylatban is jelentős, Hazardot nem ismeri a CBA-s Marika néni, a brazilt viszont igen.

Idén nem várható rekord

Hazard lehet a legnagyobb falat a 2019-es nyári átigazolási időszakban, és a hírek alapján úgy fest, hogy a Chelsea sem kér érte annyit, illetve a Real Madrid sem fog fizetni akkora összeget, hogy megdőljön Neymar rekordja. Erre is fogadhatunk az Unibetnél, az új rekord 2.80-ért játszható, míg a valószínűbb opció, miszerint nem dől meg a 222 millió eurós elképesztő határ, 1.40-ért szerepel a kínálatban. A legértékesebb játékos az írás pillanatában Kylian Mbappé, akiből könnyen lehet rekorder. Még csak 20 éves, de már ekkora összegre teszik a franciát.

Fogadj játékosok jövőjére!

Az Unibet átigazolási kínálatában elég sok focista szerepel külön-külön, még Callum Hudson-Odoi következő klubjára is tippelhetünk. Szorzók alapján egy rövid helyzetjelentés: Lacazette marad az Arsenal játékosa, Alexis Sanchez több csapat között örlődik, Gareth Bale lehet hogy visszatér Angliába, Kylian Mbappé idén nem vált klubot, a PSG játékosa marad egyelőre, mint ahogy Sadio Mané és Raheem Sterling sem tervezi a munkaadó változtatását.

Alexis Sanchez klubja szeptembertől:

Cristian Eriksen csapata ősztől:

Daniel Sturridge klubja szeptembertől:

További kínálat a Labdarúgás - Speciális részlegen az Unibetnél!