Kevés gólt várunk a német főváros rangadóján

Bence
1 tipp
2020 máj 22. 11:44
Szólj hozzá!

Foci Bundesliga Hertha BSC Union Berlin

A megújuló Hertha 3-0-ra nyert a Hoffenheim otthonában. Péntek este városi rangadót játszanak Berlinben, illik behúzni a kötelezőt?

Hertha Berlin - Union Berlin

Az Union Berlin egy vállalható vereséggel kezdett a Bayern München ellen. Jól játszott az Union, agresszívan kezdték a találkozót, félidőre végére tért magához a bajor klub, akik egy büntető révén jutottak előnyhöz. Leon Goretzka és Thomas Müller húzták a Bayern München szekerét, de az Union Berlin nem vallott szégyent. Jól támadták le, ha nincs Neven Subotic hibája, akkor sokáig partiban lettek volna a bajnokaspiránssal. 

Bruno Labbadia első Hertha edzőként irányított meccsén visszanyúlt a klasszikus 4-4-2-es felálláshoz, de elől nem Piatek volt Matheus Cunha társa, hanem a rutinos Ibisevic. A Hertha játéka elsősorban arra épült, hogy hátul a középhátvédek dédelgették a labdát, majd Cunhát vagy Mittelstadtot próbálták támadásba dobni. Az ő sebességük és az egy az egy elleni szituációik hozták meg a sikert. A berliniek megpróbáltak minél közelebb játszani egymáshoz, tömörültek, hogy középen ne tudjon helyzetet kialakítani a Hoffenheim, szélekről kelljen ívelniük. 

Peter Pekarik (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

A Hoffenheim pocsékul játszott a Hertha kapuja előtt, rosszul helyezkedtek, nem voltak beinduló embereik, pedig a lehetőségek ott voltak (elsősorban a szélek irányába), csak nem tudtak velük élni. A Hertha dupla annyi fejpárbajt nyert, mint a Hoffenheim (a saját kapujuk előtt rendkívüli dominanciát mutatva), de mire következtethetünk ebből? Az Union Berlin ellenében ezzel a taktikával mire mennek? Egy erőlködő mérkőzésre van kilátás?

A városi rivális letámadja az ellenfelet labdafelhozatalak alkalmából. Nem lesz ideje építkeznie a Herthának, egyből fel kell passzolniuk Cunháék irányába. Sokkal gyorsabb mérkőzésre van kilátás, mint a Hoffenheim ellen, ami mindkét részről több hibával kecsegtet. Az Union Berlin jobban védekezik, mint Hoffenheim, viszont az egyik középhátvédük eltiltott. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ez mennyire befolyásolja majd a találkozót, az viszont biztos, hogy nehezebb mérkőzésre számíthat a Hertha. Előfordul, mikor 7-8 emberrel védekezik az Union, emiatt gondoltunk egy kevés gólt hozó mérkőzésre. 

Borítókép: Rune Jarstein - Hertha Berlin (Fotó: katatonia82/Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Hertha BSC - 1. FC Union Berlin Tipp

    2,5 gól alatt
    1.90 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 62.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
Ma, 0:10
Bajorok megmutathatják, ki az úr a háznál!

Gyorsan játszó csapatok meccsén, kevés gól? Létezhet? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jún 1. 12:18
Nem érdekel a tendencia, itt a lé(t) a tét!

A brémiak harca tovább folytatódik az első osztályú tagságért.  Olvasd tovább

oakland23 hozzászólt
2020 máj 31. 18:48
Paderborn-Dortmund első fi. stat.:
Szabálytalanságok száma 0-1  :o

Kapcsolódó cikkek