A sorozat 18. csoportjának két favoritja már ismeri egymást, direkt meccseik Huybrechts fölényét mutatják, de most Bunting kozmetikázná az eredménysort. 

Stephen Bunting - Kim Huybrechts

Hiába egyidősek, hiába erősítik már évek óta a profik mezőnyét, mégis mindössze három alkalommal játszott egymás ellen Stephen Bunting és Kim Huybrechts. Az egymás elleni eredmények utóbbi fölényét mutatják, ez azonban csalóka lehet. Egyrészt, mert akkoriban a belga jóval jobb formában volt, mint angol riválisa, másrészről, mert egy online mérkőzés vár rájuk, amiben egyelőre Bunting a tapasztaltabb. Mi viszont szoros mérkőzést várunk, ahol nem kizárt a döntő leg sem (7,5 leg over: 1.66-ért az Unibeten)!

Stephen Bunting 2014 második felében robbant be a darts élmezőnyébe, de a lendület alig egy fél évig tartott. Utána komoly hullámvölgy következett, mely 2019-ben ért véget (?), akkor újból magára talált a 35 éves angol játékos. Azért ez így kicsit túlzás, voltak jobb eredmények, amit elsősorban kitartásának köszönhet, nem adja fel. Kim Huybrechts számára a Players Championship 8. állomása jelenthet kapaszkodót, mivel az elmúlt években nem remekelt.

Közvetlen az online dartsra átállás előtt játszott elődöntőt a sorozatban, többek között legyőzte a regnáló világbajnokot, Peter Wrightot, de Michael Smith ellen aratott sikere is jelzésértékű. A belgának az a jobb, ha felspanolja magát a mérkőzésre, ez azonban az otthoni körülmények között nem valósítható meg. Bunting nyugalma kifizetődő lehet, de Huybrechts legutóbbi teljesítményéből kiindulva, kiélezett mérkőzésük lehet. 

Borítókép: PDC Home Tour főoldali

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bunting, Stephen - Huybrechts, Kim Tipp

    7,5 leg felett
    1.66 Unibet