Az ibériai rangadó az utóbbi időkben mindig ugyanolyan eredményt hozott, ez pedig a döntetlen. Hiába lőttek 3 gólt a felek, akkor is iksz lett a vége! Folytatódik a megszokott eredménysor?

2012-ben az Európa-bajnokságon 0:0-s mérkőzés, aztán 3:3-as remek találkozó a 2018-as világbajnokságon. Ezt követte 2020-ban és 2021-ben két gól nélküli összecsapás, végül legutoljára idén futottak össze a felek, 1:1-es meccs a Nemzetek Ligájában. A leosztás egy idő óta ugyanaz, a spanyolok birtokolják a labdát, ami az eredmények fényében meddő fölénynek mondható, a kontrákban bízva, pedig védekező szerepben tűntek fel a portugálok. Ilyesmi várható ezúttal is, akár statisztikai fogadásokat is köthetünk, például a spanyol labdabirtoklásra.

Bruno Fernandes (Fotó: D. Ribeiro / Shutterstock.com)

Formákat tekintve, talán a portugálok vannak jobb helyzetben, vezetik a csoportot, és egy döntetlen is elegendő nekik az első hely megtartásához. A csehek erődemonstrációt tartottak, 5 kaput eltaláló lövésükből 4 a hálóban kötött ki. A spanyolok eközben az eredmény után futottak a svájciak elleni találkozón, hátrányból lett 1:1, de végül vereséget szenvedtek az újabb svájci találatot követően. A labdabirtoklásuk 74%-os volt, tehát viccesen mondhatnánk, hogy a céljukat elérték, biztos boldogok a labdával. Szóval mindkét fél készen áll, hogy azt játssza, amit igazán szeret, annyi a különbség, hogy a portugálok élesebbnek tűnnek. Ezért lehet nem folytatódik a döntetlenszéria?

szeptember 27., kedd

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: Gevorg Ghazaryan / Shutterstock.com)

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org