Guardiola elszenvedi zsinórban negyedik vereségét is? Már a három zakó is újdonság volt számára, erre a Bajnokok Ligája kiesés után egyből nehéz ellenfél következik. Az utóbbi néhány egymás elleni meccsükön gólzáporos meccseket játszottak a Tottenhammal, ami most is jól jönne, ha már 20:45-ös kezdést írtak ki a sorsolásnál.

Eriksen remek formában

A Tottenham várhatóan 4-2-3-1-es felállást fog választani, ahol Kane lesz az előre tolt ék, szélről segíti majd Son és Eriksen, középen pedig Allié lesz a terep. Közülük Eriksen van a legjobb formában, az utóbbi meccseken rendre ő a nyerőember. Rúgott már győztes gólt is a Manchester City ellen, de a legutóbbi 4:1-es vereség alkalmával is ő szerezte a Spurs becsületgólját. Kontrákban is kulcsszereplő, de távoli lövései is veszélyesek. Természetesen Kane a favorit a kínálatban, de talán érdemes elgondolkodni Alli (4.20), vagy még inkább Eriksen (4.40) gólján.

Christian Eriksen (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Megfeneklett a hajó

Guardiola rossz döntéseket hozott a szezon legfontosabb összecsapásain, rosszul időzítette a felállás megkavarását. Nem jött be a dolog, a Liverpool pedig bevitte a mélyütést. Közben egy megnyert meccs is elment a városi rivális ellen. Érdekes tendencia figyelhető meg a Manchester City-nél az utóbbi időben. Az első félidőkben szerzik a góljaikat, sőt, többnyire már az első félórában, aztán a második félidőben jön az ellenfél. Persze volt ez alól kivétel, de ez mutatja, hogy Guardiola kicsit megfáradt így a szezon végére. Nem igazán tud úgy belenyúlni a mérkőzésekbe cserével, vagy a félidei szünetes mágnestáblával, hogy az a javukra válljon. Ezért is tippelgettem, hogy ki szerezheti a Spurs gólját, mert szerintem ezt most nem képesek megúszni kapott gól nélkül.

Tottenham 2.70 Döntetlen 3.60 Manchester City 2.65

Nem felejtettek el támadni

Gólok felé mennék, mert a Tottenham védelmében vannak gyenge pontok, Sánchez vagy mostanában Dier is ide sorolható. Rossz eredmények ide vagy oda, De Bruyne nem felejtett el focizni, ráadásul szezon eleji felállás várható, Agüeróval, egy 4-3-3 keretében. Mindeközben persze a City-nél is lesznek rossz döntések hátul, különösen a gyors visszazárás nem megy, és a Tottenham piszok gyors tud lenni. A végeredmény tippelése helyett ezért én a klisét választom, a 2.5 gólnál többet 1.64-ért. A második félidőben több gól lesz is csábító egyébként, meglátjuk mi lesz valójában.

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tottenham - Manchester City: 2.5 gólnál több
    1.64 Unibet