Az odavágón 3-0-ra nyert a Milan, sok kérdés nem maradt, de akkor mégis mire érdemes tippelni a visszavágón? Van-e érték egy esetleges hazai sikerben? Vagy nézzünk szét a gólok piacán? Megannyi kínzó kérdés egy lényegtelen találkozó kapcsán.

febr 22. 18:45
Tipp: Ruben Loftus-Cheek 0,5 kaput eltaláló lövés felett
Unibet
2.90

Milannak rámegy az EL-re az olasz bajnokság

Az odavágón a Rennes csapatát győzték le simán az Európa-ligában a Milan, ezzel eldöntve a továbbjutás kérdését. A találkozó hőse Ruben Loftus-Cheek volt, aki két remek góllal segítette csapatát, Stefano Pioli is elismerősen nyilatkozott játékosáról, aki az utóbbi hetekben kiváló formának örvend. A franciáknak nem volt ellenszere a középpályáról berobbanó angol játékosra, ezzel pedig az olaszok le is zárták a párharc érdemi részét. 

Loftus-Cheek? Ruben nagyszerűen helyezkedik a tizenhatoson belül és most már egyre többször lép be a szezon elejéhez képest. Meg kellett ismernünk őt. Box-to-box játékosnak láttam, de úgy vélem, hogy sokkal inkább támadó szellemű és megvannak a képességei. Milinkovic-Savicra emlékeztet. Örülök, hogy Ruben itt van a csapatban, mert tényleg csodálatos játékos.

elemezte a mérkőzést követően legjobbja játékát Stefano Pioli. 

A szempontjukból a nagyobb gond az volt, hogy a hétvégén a Monza otthonában kínos vereségbe futottak bele. Úgy kalkuláltunk, hogy a hazaiak még gólt sem szereznek, ehhez képest 4-2-re nyertek, Milan szétesett. Hiába a Juventus hibája, ezt nem tudta kihasználni a milánói klub, nem tudtak előzni a táblázaton. Az EL-párharc kissé megviselte a keretet, ezért Piolinak majd el kell döntenie, melyik sorozat a fontosabb. 

Rennes: Becsületből játszanak egy jót?

A francia csapat az első mérkőzésen teljesen súlytalan volt, ami azért is meglepő, mert a Ligue 1 küzdelmeiben jó formát mutattak. Terrier és a többiek jól játszottak, gólokat szereztek, de Milánóban alig jutottak el értékelhető helyzetig. Azért is nehéz megállapítani, hogy mit csinálnak a visszavágón, mert az EL-t követő hétvégén a PSG-vel játszanak. Jelenleg pedig a Rennes van a legjobb formában a francia klubok között, ráadásul, ha így haladnak még egy dobogós helyezés és a BL-indulás sem elérhetetlen. 

Erősen kérdéses, hogy egy téttel már nem bíró visszavágó mennyi motivációt jelent nekik. Ilyen találkozón kockázatos fogadást kell választani, aminek ugyanakkor lehet esélye, így vélekedünk Ruben Loftus-Cheek kaput eltaláló lövéseiről is. Benne van, hogy Pioli pihenteti őt Franciaországban, ebben az esetben a tét visszajár, viszont amilyen formában van, ha kezdő, simán találhat kaput, mert annyira jól támogatja a támadásokat.

  • Rennes - AC Milan tipp

    Ruben Loftus-Cheek 0,5 kaput eltaláló lövés felett
    Unibet
    2.90

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Alessandro Florenzi (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)