Egyre nehezebb helyzetbe kerül Nasser Al-Khelaifi és Christophe Galtier, ugyanis a hétközi meccsen még lehetett azt mondani, hogy nem játszik együtt a nagy trió, de a hétvégén már nem lehet újból ezt elsütni. 

jan 15. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365

A PSG-nél megvariálják a kezdőt

Elvileg pihenőt kapott Kylian Mbappé, aki a világbajnokság utáni szabadságát nem rögtön a torna után vette ki, hanem akkor, amikor Lionel Messi visszatért. A durcás kisgyerekként viselkedő francia szupersztár látványosan kerüli argentin csapattársát, mondván a világbajnokság előtt beharangozott GOAT-vita eldőlt (és a csapaton belüli erősorrend is). Achraf Hakimivel az Egyesült Államokba utaztak, miközben a csapat többi része a bajnoki és kupameccsekre készült. 

Neymar - Messi duó

A hétközi fordulóban az Angers csapatát fogadták, kozmetikázni kellett a legutóbbi vereséget. Akkor a Mbappéval felálló PSG a Lenstól kapott ki 3-1-re. Az Angers nem igazán volt ellenfél, kaput eltaláló lövésük nem volt a meccsen, végig kontrollálta a találkozót a PSG. Elől kiválóan működött a Neymar - Messi duó, ráadásul még Ekitiké is betalált. Van azonban valami nevetséges abban, ahogyan Párizsban mennek a dolgok. 

Achraf Hakimi - PSG 011
Achraf Hakimi (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)

Adott egy világklasszis csapat, ahol két fiatal csillag nem hajlandó beállni a sorba. Mbappé és Hakimi a posztján valószínűleg hosszú ideig a legjobbak között lesznek, világklasszisok. Nem tetszik nekik viszont az a helyzet, hogy Messi nyerte a vb-t. Azt gondolják, hogy érinthetetlenek, viszont az Angers elleni meccs két dologra magyarázatot adott. Az egyik, hogy jelenleg Ekitiké jobban illik a Neymar - Messi duó mellé, mint Mbappé. 

A másik, hogy Achraf Hakimi sem pótolhatatlan. A posztján ugyanis ott van Nordi Mukiele, aki korábban a Bundesligában kiváló teljesítményt nyújtott. Hakimi pihenésével Mukiele kapott szerepet az Angers ellen, rögtön két gólpasszal hálálta meg. Érdekes volt látni, ahogyan Messi is őt keresi, a gólját is neki köszönte meg, megnézte, mennyire tud vele együtt játszani a későbbiekben. 

Jó lehetőség lehetett volna a Rennes-nek

Ahogyan a Lens is tudott profitálni a PSG belső válságából, úgy a Rennes is próbálkozhatott volna, de időközben visszatért Messi és Neymar. Ez így teljesen más csapat, küzdenek és kontroll alatt tartják a meccseket. Más arcát mutatja velük a francia klub, mint Mbappéval. Emiatt nem látunk értéket abban, hogy a hazaiak nyerni fognak, de mégis kapaszkodhatnak valamibe:

Mbappé visszatérhet

A tervek szerint kezdeni fog a Rennes ellen, ahogyan Hakimi is, de mi lesz így a támadótrió többi tagjával és a kiváló formában lévő Mukielével? Ezzel most ne is foglalkozzunk, inkább a gólokkal, ugyanis ugyanannyiért adják a 2,5 overt, mint a PSG győzelmét. Mi inkább előbbi opcióban látunk nagyobb értéket, hiszen a Rennes sem arról híres, hogy hazai pályán nem szerez gólt, esetleg végig stabilan védekezik. 

  • Rennes - Paris SG tipp

    2,5 gól felett
    Bet365
    1.57

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Igor Link/Shutterstock, Romain Biard/Shutterstock, A.Taoualit/Shutterstock, Maciej Rogowski Photo/Shutterstock