Kedden és szerdán rúgják a bőrt az olasz bajnokságban, mivel hétközi fordulót rendeznek. Az Inter már kedden pályára lép és a Sampdoriát fogadja. Szerdán a bajnokságot remekül kezdő Lazio látogat a Bolognához, ahol közel sem biztos a vendég siker. A kettőr terhelést mennyire tudja jól kezelni Simone Inzaghi csapata? 

Spalletti összerakta az Intert

Az lehet az érzése az Inter kapcsán manapság az embernek, hogy Spalletti mester nagyon jó munkát végzett, mármint a deffenzív játékot illetően. A Napoli kiváló formában van mostanság, mégsem tudtak gólt lőni az Internek a szombati rangadón. A középpálya nagyon egyben volt, kifizetődik a sok robotolós játékos álhatatos munkája, illetve a stabil védelem (a legkevesebb gólt kapta a csapat a bajnokságban). Felveszik a harcot a legjobbakkal Spallettiék, sőt, nüanszokon múlik olykor a sikerük. A probléma viszont nem a nagyobb gárdák ellen van, hanem a kisebbek ellen. Az Inter ugyanis nem tud kontrollálni egy mérkőzést. A kezdeményezés és a folyamatos minőségi offenzív játék nem az ő erősségük. Icardi képtelen stabilan jól teljesíteni, ahogyan Perisic és Borja is egy nagy hullámvasúton ül. Ez meg is látszik a támadójátékukon. Ők inkább csapatként képesek remekelni. Ennek ellenére kötelező a siker a Sampdoria ellen. Nem lesz egyszerű, mert a Samp' is hasonló játékstílust képvisel, mint az Inter. Önmagukhoz képest kevés gólt kaptak eddig, kontrákra építenek, átadják a területet az ellenfélnek. Egy ilyen meccsen az lesz a kérdés, hogy melyik csapat tudja majd átadni a területet a másiknak és a saját kontrákra építő játékát játszani. Egyik sem akar majd irányítani, mivel akkor kinyílhatnak.

Mauro Icardi 001

Mauro Icardi (Fotó: bestino / Shutterstock.com)

Emiatt jó ötlet lehet egy 2,5 gól alatti opció (2.48). Viszont Spalletti elvileg változtat az eddigi megszokott kezdőjén, bekerülhet Eder, Dalbert és Joao Mario is. Ez által egy frissebb kezdőt láthatunk, akik képesek lehetnek egy vagy kétgólos sikerre (1-0: 9.00). Szintén jó fogadási lehetőség a gólszerzőkre tippelni. Eder most kerül vissza a kezdőbe, biztosan a bizonyítani szeretne, a gólja sem fizetne rosszul (2.30).

Jó szériában

Az elmúlt hetekben verhetetlen a Lazio. Pedig olyan csapatokkal játszottak idegenben, mint a Juventus vagy a Nice, de Simone Ingazhi nagyon jól összerakta ezt a gárdát. Azonban az elmúlt öt évben háromszor játszottak döntetlent a Bologna vendégeként. A hazaiak sem panaszkodhatnak idén, mivel Roberto Donadoni eléggé jól felépítette a csapatát, mindezt sajnos Nagy Ádám nélkül, aki alig jut szóhoz a csapatnál. A 4-3-3-as felállás eddig jól működik, agresszívak, okosan tördelik az ellenfelek játékát. Ez működött például az Inter ellen is, amikor egy döntetlenre voltak képesek hazai környezetben. Most is valami hasonlót várok tőlük.

A Lazio kiválóan alkalmazkodik az ellenfelekhez, Inzaghi mindig egy adott csapathoz méri a taktikáját. Bármikor képesek váltani, nem csak egyféle elképzeléssel játsszák végig a találkozóikat. A Bologna jó eséllyel egy mély deffenzív játékot alkalmaz majd, míg Inzaghi egyikszek egy feltolt agresszív támadósorral operálni. A vendégeknek az kedvez, ha van tempó a mérkőzésen, ezt próbálja majd limitálni a Bologna. Emiatt én egy döntetlent várok (3.75). Nagy volt a terhelés mostanság Inzaghi csapatán, ez előbb vagy utóbb, de vissza fog ütni. Még jobb opció lehet egy 2,5 alatt a gólok szempontjából. A vendégek, ha esetleg megszereznék a vezetést, akkor sem hajtanák szét magukat. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bologna - Lazio: gólok 2,5 alatt
    1.95 Unibet