Győzelmi kényszerben az Atlético Madrid, ráadásul épp a Milan ellen, akik megkeserítették már korábban a dolgukat. Most sima győzelem vár Simeone csapatára? Elengedte végleg a sorozatot a Milan?

Nehéz szülés lesz

A Milan otthonában 2-1-re nyert az Atlético Madrid szeptemberben. Akkor jobb formának örvendett az olasz csapat, míg a spanyolok csak keresték az ideális taktikát. Jól kezdte a meccset a Milan, majd jött Kessié sorsdöntő hibája, ami a győzelmükbe került. Az emberelőnyben lévő spanyolok átvették a kezdeményezést, de csak a második félidő hajrájában tudták megfordítani a találkozót. 

Az Atlético Madrid akkor nem volt meggyőző, valószínűleg, ha nincsen Kessié hibája, akkor kikapnak. Hiába a nyári erősítések támadóposzton, sokszor akadozik a spanyolok gépezete, bajnokságban sem megy annyira a szekér. Hétvégén az Osasunát fogadták, mi gólokat vártunk, ők pedig csak vergődtek. Griezmann az első játékrészben többször próbálkozott, de kaput nem talált, majd a mérkőzés vége felé Carrasco zseniális egyéni akciót vitt végig, de mellé lőtt (ha bemegy, akkor valószínűleg jelölik a Puskás-díjra). 

Yannick Carrasco. Fotó: mr3002/Shutterstock.com

A győztes gólra a 86. percig kellett várni, Felipe villant, de ez mindent elmond az idei Atléticóról, hogy megint egy védő mentette meg a csapatot. Az is megfigyelhető, hogy az Atlético Madrid állóképessége jó, hiszen több alkalommal tudtak a hajrában gólokat szerezni, erre majd figyelni kell a Milannak is. Az olaszok a hétvégén Firenzébe látogattak, ahol meglepő pofont kaptak. Mit művelt a Milan védelme? Az első három firenzei gólból, kettő az ő érdemük. 

Ezek után jött Ibrahimovic, aki gyorsan berámolt kettőt, de újból alkotott a Milan védelme: Hernández hibázott hátul (minek cselezget a saját tizenhatosuknál?), jött a negyedik Fiorentina találat. Ezt a találkozót a Milan védelme bukta el, három ordító hibát követtek el. Az Atlético Madrid ellen ez nem fog beleférni, de valószínűleg azt a találkozót már fejben elengedték. Önmagában az 1.60-as spanyol sikerben sok érték nincsen, így érdemes a 2. félidős eredmények felé fordulni, hátha megint a hajrára pörög fel Simeone csapata.

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel

Kövesd élőben az Unibet TV-n az izgalmas sporteseményeket és légy résen, mivel minden héten kijelölt meccsekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást.  

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Atlético Madrid - AC Milan Tipp

    2. félidő: Atlético Madrid nyer
    1.89 Unibet