Egyfajta botrány kerekedett abból, hogy Joshua Kimmich habár beállt az oltási kampányba, ő maga nem kért belőle, mert tart az utóhatásoktól, melyek szerinte nem igazoltak. Bumm! Robbant a bomba, mely mostanra végigsöpört a Bayern Münchenen, mely amúgy egy tök mindegy mi lesz a vége meccset játszik a Dinamo Kijev ellen!

Ment előre Nagelsmann csapata, mint a gőzgép, egy kupás fiaskót leszámítva, csak úgy szórták a gólokat minden ellenfélnek, akivel találkoztak, például a BL legutóbbi játékkörében 5:2-re győzték le a Benficát, és ezzel biztossá vált a továbbjutásuk. 4 forduló után 12 pontjuk van, és egy gyengécske 17:2-es gólarány is jelzi, hogy teljesen más szinten vannak, mint a Barcelona, Benfica vagy a Dinamo Kijev. Miközben az ellenfelek eddig átlagosan meccsenként 10 lövés alatt maradtak, Lewandowskiék szőnyegbombázva 21-es átlagot hoznak, egy közel 60%-os labdabirtoklás mellett. Támadásban egy brutál gépezet, élen Lewandowskival. Aztán hétvégén jött egy vereség,  az Augsburg 2:1-re megverte őket bajnoki meccsen. Lehet bekevert Kimmich és a többiek esete?

Joshua Kimmich (Fotó: Maciej Rogowski Photo / Shutterstock.com)

Niklas Sule, Josip Stanisic, Joshua Kimmich, Eric Maxim Choupo-Moting nem igazán akar kísérleti gyógyszert, ezért a német törvények értelmében házi karanténban vannak, mert beteggel érintkezhettek. Elkezdhetne örülni az ukrán klub, hiányzók vannak a vendégeknél, plusz a meccs is lényegtelen számukra, szóval eljöhet az idő végre, hogy a Dinamo Kijev egyetlen pontja mellé szerezzen egyet, esetleg hármat! De sajnos tele vannak sérülttel, és az sem véletlen, hogy az eddigi 4 BL-forduló alatt egyetlen gólt sem szereztek. Érdekes alapfelállás, ha egy latinosabb ellenfél menne Kijevbe, még a meglepetésre történő fogadás is egész jó ötlet lenne, de a német alakulatok harci kedvét ismerve, nem fognak ingyen pontokat osztogatni. A szorzók teljesen leültek, sem a Bayern sikere, sem az over, sem a kapura lövések száma, semmi nem fizet igazán jól, ezért maradok a hazaiak legalább egyetlen találata mellett. Neked van jobb tipped?

Dinamo Kijev gólt szerez - 1.77

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Dynamo Kyiv - Bayern München Tipp

    Dinamo Kijev gólt szerez
    1.77 Unibet