Tényleg szereti a zenét az uralkodónő, nemrég például találkozott egy fiúbandával, és simán felsorolta a számaikat. Az Unibet fogadási kínálatában most az a kérdés, hogy a királynőnél és alattvalóinál melyik szám lesz a legnépszerűbb az ünnepek idején.

UK Christmas Number One

Nem bemondásra fogja eldönteni az Unibet, hogy melyik dal vezeti a toplistát, hanem az officialcharts.com alapján dől majd el. A jelenlegi élmezőnyben van egy régi szám, és utána jönnek néhány hetes alkotások, ők vannak a fogadási kínálat élén is. "Lemorzsolódtam én is, ahogy mindenki más. Utállak, utállak, utállak, de csak áltattam magam. Elkezdem, újragondolom minden közös pillanatunkat..." - és így tovább énekel Lewis Capaldi legújabb számában, a Before You Go-ban. Hallgassuk is meg ezt a számot, amire 4.00-es szorzót kínálnak.

18 hetes dal az élen

Nyáron debütált, és világszerte nagyot futott Tones and I száma a táncoló majmokról. A Dance Monkey-ban táncra hív Toni Watwon énekesnő, aki egy éve még utcazenész volt Kanadában (itt egy kép róla). Elmondása alapján ebben az időszakban írta felkapott zenéjét. "Nagy nyomás van rajtad, amikor az utcán zenélsz. Jönnek az emberek, ha nem érdekli őket, amit csinálsz, akkor csak bámulják a mobiljukat, és nyomkodják. A dalban az ismétlődő részeket kicserélheted akár arra is, hogy még énekelj nekünk, még énekelj nekünk, mint amikor elértem, hogy ne a mobiljukat nyomkodják" - mesélt Toni Watwon.

Nálunk is toplistás volt

Több országban is annyira imádják ezt a dalt, hogy hetekig volt a lejátszási listák élén, és az énekesnő elmondása szerint már 2020 végéig be vannak táblázva, annyi fellépésre hívják. Nagy kérdés, hogy az újabb zenék lendülete elég-e ahhoz, hogy letaszítsa a trónról. Már 10 hete vezeti a officialcharts.com toplistáját (a képen láhtató is), szóval a népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Magyarországon is több listát vezetett, például a Rádiós Top 40-et vagy épp a Stream Top 40-et. Amerika annyira nem érzett rá, ott is szerették, de a Billboard Hot 100-on be kellett érnie a 11. hellyel.

Billie Eilish és még Vinnie Jones is

A fogadási kínálat egészen nagy, britek lévén vannak kihagyhatatlan szereplők, mint Robbie Williams és Elton John, de azért Vinnie Jones neve érdekesen hathat. Nyilván ez az őszi X-faktoros szereplésének szól, de az egykori focista inkább színész akar maradni. Nem tudni, hogy hallgat-e a királynő Billie Eilish számokat, de ahogy az egész világ, úgy a britek is odáig vannak a lázadó lányért, akire 15.00-ös szorzót adnak. Stormzy legújabb száma jól nyitott a listán, két hete harmadik, de van itt esélye bárkinek a táncoló majommal szemben?

UK Christmas Number One 2019

A teljes kínálatot az Egyéb - nem sport kategórián belül találod az Unibetnél!

Parlay bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org