A Red Bull brazíliai csapata és Ronaldinho egykori klubjának meccsére fogadnánk. Van benne érték?

Liga under, meccs over?

Annak ellenére, hogy Brazília kapcsán a szép megoldások, látványos meccsek jutnak eszünkbe, bajnokság kifejezetten szenvedős, alig esnek gólok, rengeteg a 2,5 és 1,5 gól alatti mérkőzés. Az elmúlt tendenciái arra mutatnak, nem sok esetben éri meg overre fogadni a gólok piacán, mi mégis így teszünk a Bragantino - Atlético Mineiro találkozón. Jobb ötlet lehetne a mindkét csapat gólt szerez opció, de mi mégis kockáztatunk. 

A brazil bajnokság a végéhez közeledik és az Atlético Mineiro a bajnoki címért küzd. Voltak kisebb hullámvölgyek a csapatnál, de idén újból meg akarják nyerni a Serie A-t. Az elmúlt évtizedekben dominálták a Mineiro állami bajnokságot, de az országos bajnoki cím nem akart összejönni, jó párszor az ezüsttel kellett beérniük (5 darab 2. helyezés). Az utolsó bajnoki címüket 1971-ben szerezték, pontosan 50 éve. 

Jorge Sampaoli (Fotó: Celso Pupo / Shutterstock.com)

Sorsolásuk kedvező az utolsó 8 fordulóra, ráadásul két meccsel kevesebbet játszottak, mint a listavezető Sao Paulo, akik kicsit megtörtek a szezon végére. Ha mind a két találkozójukat megnyerik, akkor 1 pontos hátrányban lesznek az első helyezettel szemben. Minden sikerre szükségük van, nem állhatnak vissza védekezni. A liga legoveresebb csapatáról beszélünk, Jorge Sampaoli nem fogja vissza a csapatát, ők azok, akikben ott van egy három- vagy négygólos győzelem is. 

A Bragantino ellenben nagyon mélyről érkezik, szezon felénél a bennmaradás volt a cél, kicsit javult ugyan a helyzetük, de továbbra is menniük kell előre, meccseket nyerni. Az elmúlt hetek folyamán többször bizonyították hazai pályán, hogy nem állnak be védekezni, ha nem muszáj, törekednek a győzelemre. Idegenben a Mineiro sem teszi, így egy jó mérkőzésre van kilátás. A Bragantino jobbhátvédje eltiltott, szerencsétlenségükre a Mineiróból Keno épp ezen az oldalon nyújtja legjobbját. A Bragantinónál a védelem közepén is lehetnek gondok, mi így ezen a meccsen gólokkal számolunk. Könnyedén benne van a gólváltás is, de akár az is megtörténhet, hogy a Mineiro egyedül lehozza az overt. 

Borítókép: Marquinhos (Fotó: Celso Pupo / Shutterstock.com)

Amerikai sportok heti nyereménysorsolások

Zsebelj be minden héten 160 ezer forintot NBA-re, NHL-re, NFL-re és MLB-re megtett fogadásaiddal.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bragantino-SP - Atlético Mineiro-MG Tipp

    2,5 gól felett
    1.95 Unibet