A liga legdurvább csapata játszik a baszkokkal, mondhatnánk, hogy szinte garantált a csetepaté, de vajon a játékvezető kordában tudja tartani az indulatokat?

2022 máj 7. 16:15 Közvetítés: UnibetBet365

Most már mindegy

A Valencia szezonja az elveszített kupadöntővel elúszott, jövőre biztosan nem indulhatnak a nemzetközi kupában, középcsapattá silányult Pepe Bordalás alatt a klub (mondjuk már előtte sem tartoztak az élmezőnyhöz...), de legalább durvák. Az agresszióban az élen járnak, ez egyértelmű, 117 sárga lap (abszolút első hely), 7 piros lap (holtversenyben elsők), meccsenkénti átlaguk minimum három, de inkább négy büntető lap. 

Isidro Díaz De Mera Escuderos lesz a játékvezetője a Bilbao elleni meccsüknek, aki idén sem spórolt a lapokkal, ha fegyelmezésről volt szó, hiszen 117 sárga lapot osztott ki 18 meccsen, ez 6,5 átlagnak felel meg, minden második meccsén büntető fúj be. Előfordult olyan meccs, ahol 12 lapot osztott ki (Atlético Madrid - Valencia), egyértelmű, hogy ő nem szóban, hanem lapokkal fegyelmez. 

Ha megfigyeljük az idei meccseit, akkor a Valencia esetében sosem spórolt: 7, 12 és 8 sárga lap a meccseiken, illetve 1 kiállítás. A Bilbao esetében vegyes a kép, volt egy 5 sárga lapos mérkőzés, illetve egy 10, ott tényleg azon múlik minden, mennyire szállnak el a baszk játékosok fejben. Idén ugyanis annyira nem durvák, meccsenkénti két sárga lap nem is vészes, igaz, hogy akadnak "agresszorok". 

A baszkoknak még lehet célja a meccsen, ez pedig a nemzetközi kupás hely, valószínűleg ők azért valamennyire a játékra is koncentrálnak, de Bordalásék csinálhatják azt, amihez a legjobban értenek: aprítás. A két csapat őszi meccsén 6 sárga lap mellett 1 piros is villant, míg a kupában nem volt ennyi lap (elődöntőből a Valencia jutott tovább), ott próbáltak a focira koncentrálni. A jelenlegi határ épp Diaz De Mera átlagánál van (6,5 felett: 1.91), ebben lehet érték, még akkor is, ha elsőre magasnak tűnik a megállapított érték. 

  • Athletic Club Bilbao - Valencia tipp

    6,5 büntető lap felett
    Unibet
    1.91

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés