bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában


Sziasztok! Adott a bet365 egy 30.000-es fogadási kredit bónuszt, szeretném kihasználni. Végigolvastam a fórumot, lenne egy konkrét kérdésem. Ha felrakom a pénzt skrill-re, elutalom egy haveromnak (ő is megkapta a bónuszt, sőt lehet mindenki), akkor ő be tud fizetni további hercehurca nélkül? Megcsinálná, visszautalná a pénzt, és megcsinálnám én is. Tehát befizetnék non-gambling-el, elutalnám, később visszakapnám. Ez így működik? Köszi a válaszokat! :)

Működni működik, de nem ajánlott ilyen módon használni a Skrillt, főleg ha semmilyen más pénzforgalom nincs rajta. Ez szinte a pénzmosás definíciója. Ha zárolás lesz belőle, akkor meg ne kezdjétek itt szidni a Skrillt.

A haverod vegyen paysafecardot. Vagy vegyel te es add meg neki a kodot amit feltolt skrillre.

Köszi! Külön-külön is meg tudjuk oldani, csak itt olvastam, ha oda-vissza utalsz, akkor használható szerencsejátékra. Egy csapással 2 légy lett volna. Amúgy ha a skrillre felrakok pénzt, elutalom, visszakapom, kiutalom, akkor minden esetben vonja a kis százalékait, olyan, mintha kölcsönadtam volna valakinek, nem hinném, hogy ez pénzmosás. :)

Akkor hagyjuk ezt. Külön-külön mi a biztos megoldás? Paysafecard? Nem igazán ismerem. És ha mondjuk be tudok vele fizetni, milyen módon lehet visszautaltatni a Bet365-ről?

#8749 augusztus 11, 2023, 14:03:54, vmlinuz
Idézetet írta: mahitoo Dátum augusztus 11, 2023, 13:40:27olyan, mintha kölcsönadtam volna valakinek, nem hinném, hogy ez pénzmosás. :)
Az addig rendben van, amig saját Skrillről saját bet365 számlára fizetsz be, de ha kifizetés után rögtön egy harmadig számla is bekerül a mozgásba, nagyjából hasonló összeggel, onnan elég nagy eséllyel megjelölik az automatikus rendszerek, hogy ott valami fura. Ezt még fokozza, ha új a számla és más mozgás nem volt rajta. Nem mondtam, hogy pénzmosás, hanem, hogy nagyon hasonló hozzá és az automata rendszerek az ilyesmit is figyelik.

A Skrill is a paysafecard csoporthoz tartozik, előnye, hogy pl. OMV-nél készpénzzel vásárolhatsz egy feltöltő kódot amit egy kis tranzakciós díjjal feltölthetsz egyenesen a Skrillre is, és nem lesz non-gambling megkötés az összegen. Ha így fizetsz be, akkor a Skrillre utána ki is kérheted.
Befizethetsz a paysafecarddal is egyenesen a bet365-höz, ha regisztrálsz myPaysafe számlát (5 perc az egész), így már nem lesz feltöltési díj, viszont csak utalással fizetik ki a nyereményt.

Köszi, akkor marad a paysafecard. Talán ez az utolsó netes fizetési rendszer, ahova még nem vagyok regisztrálva, ráadásul egyiket sem nagyon használom. Köszi mégegyszer! :)

#8751 augusztus 15, 2023, 08:21:55, laudrup
Sziasztok!
Payesafecarddal fizettem én is be, de a leutalás akkor nem ütközik non-gamblingbe? Simán kérem átutalással a nyereményt egy normál magyar bankszámlaszámra?
Skrill-em van, de ott valami nekem nem müködött,majd ránézek mégegyszer!
Ha azt mondjátok hogy ott simán megy a fel-le utalás, mert ismerős pl. netteleller ezt nem tudta megtenni.
Na megnéztem mi a skrill gondja, ha magyar kártyáról töltöm fel rögtön beszól hogy ezt gambling site-okra nem használhatom fel:
Money added with this card can't be used on gambling sites
akkor skrill befizetésként kilőve, de ha ráutalok, onnan le tudom kártyára, számlára?

A non-gamblinggel Skrillre töltött pénz egy váltás után az Exchange részlegen már használható befizetésre. Egyszerűen át kell váltani euróra, ha forintban van, vagy fordítva, és utána nincs korlát.

Kifizetésnél nem volt Skrill esetén soha korlát, sem megjelölve, hogy az gambling vagy nem. Csak simán egy összeg, amivel azt csinálsz, amit akarsz. Kiutalod, felveszed a kártyájukkal vagy fizetsz a kártyával üzletekben. Ugyanígy irodától is bármelyik magyar bankszámlára ki lehet utalni, nincs egyetlen IBAN sem tiltólistán.

A banki utalás teljesen másképp működik, mint a kártyás fizetés. Kártyáknál van egy plusz jelölés, ami a kereskedő típusát jelöli. Ezek között szerepel sok száz kód, ebből néhány szerencsejátékhoz tartozó típus, és ezek vannak tiltva magyar bankoknál. Utalásnál NINCS ilyen kód, tehát nem lehet tiltani sem. Egyetlen lehetőség, hogy bizonyos IBANokat tiltanak, de ez jelenleg nem ésszerű, mivel az egyetlen szolgáltató ellen irányuló dolognak számít és az EB döntés ellenében nem lehet EU-ban jogosan működő szolgáltatót tiltani. A kártyás tiltás általánosnak számít, így ezzel trükközték az EB döntés megkerülését.

Ha van Revolut Visa kártyád, akkor feltöltheted azzal a Skrill számlád, úgy mint "gambling", és onnantól nincs problémád, váltani sem kell a pénzt.

bet365 Szuperfokozó:

Magyarország vs. Bosznia-Hercegovina (kosárlabda selejtező meccs)

1. félidő - Magyarország szerez 40 pontot

2.25 -> 3.00

Fogadj te is magasabb szorzókon: bet365 Regisztráció

Fontos információ (2023 augusztus):

A különböző korlátozások miatt javasoljuk, hogy a számlád feltöltésekor a következő lehetőségek közül válassz: Skrill, Neteller vagy Paysafecard, illetve készítettünk egy cikket a működő befizetési lehetőségekről.
Szerintünk a tuti megoldás ha van egy Revolut, illetve egy Skrill számlád. Általuk megoldható a be-, valamint a kifizetés is.
Ha bármilyen kérdésed, nehézséged akad, akkor fordulj bizalommal fórumtársainkhoz, akár e fórumtémában, akár a pénzügyek részlegen.

A Loki meccsen mintha el lennének írva a szöglet oddsai
???

Idézetet írta: curpy82 Dátum augusztus 21, 2023, 18:51:30A Loki meccsen mintha el lennének írva a szöglet oddsai
???

Ez mostanában gyakori. A pontosabbal megegyezik a felett odds.
Fogadásépítőben tudod megrakni a szögis tippet.

Sziasztok!

Volt párezer ft-om skrillen. Ma du. felraktam betre. Kb. 1 óra múlva visszament skrillre.

Volt már ilyen nálatok?


Mi lehet ez?

Sziasztok!

Jópár évet lehúztam bet365-nél, de kb. fél éve otthagytam őket mikor már munkáltatói jövedelemigazolást kértek be tőlem és ezt nem akartam teljesíteni.
Sajnos visszahúz a szívem és az élő kínálat.
Szeretnék egy új regisztrációt és tiszta lappal kezdeni.
Az eredetileg regisztrált lakcímem és telefonszámom megváltozott. Értelemszerűen egy másik email címmel, lakcímmel, mobilszámmal regisztrálnék.
Elbukhat ez a dolog valamelyik azonosítási résznél? pl. személyi igazolvány?
Köszi előre is.