A rendhagyó BL szezon zárása egy elég parázs meccsnek ígérkező döntő lesz az olajmágnás párizsiak és a BL-ben hengerelő bajorok között. Igazából az ágrajzok kialakulása után valószínűsíthető volt, hogy ez a két csapat találkozik majd a döntőben, gyakorlatilag a Bayernnek nem volt ellenfele, a PSG pedig az Atalanta abszolválása után simán győzte le Gulácsi csapatát.

Mindkét csapat a támadó játékáról híres, a Bayern vígan rúg 5-6 gólt bárkinek, míg a PSG támadó triója is eléggé veretes.

Tippemet a Bayern elmúlt meccseken (és gyakorlatilag az egész szezonban) látott játékára alapozom, ugyanis az elejétől kezdve szeretik nyomni a meccseket, még akkor is, ha a legtöbb csapat egy fontos meccsen inkább beállna bekkelni. A csapat felfogásán szerintem nem fog változtatni Hansi Flick, egyrészt bődületes hülyeség lenne a jól bevált támadófocit háttérbe szorítani, másrészt a PSG részéről is számíthatunk azért gól(ok)ra, emiatt szükség lesz Lewandowskiék nyomulására. Boateng játéka kérdéses, a Lyon ellen egy félidőt bírt, azért Süle egész jó kis B terv, ha nem épül fel Jerome. Párizsi oldalon egyedül Navas játéka kérdéses, Mbappé úgy tűnik, hogy egészséges, a jól bevált kezdő 11 léphet pályára.

Egy olyan csapattól, ahol egy BL elődöntőben a rosszabb lábával is elereszt egy bombát Gnabry, ahol a 15 gólos Lewandowski a támadó alakulat feje, ahol ezen kívül Perisic, Müller, Goretzka alkotja a középpályát, nem túl meredek kérés, hogy rúgjanak egy gólt a félidőig. A PSG azért nem szokott sok gólt kapni, de közel sem játszottak Bayern szintű csapatokkal eddig. Bízom a németekben, és abban, hogy továbbra is az eddig jól bevált támadó focit hozzák majd.

Paris SG - Bayern München: Bayern München gólt szerez - elsõ félidõ - Igen/Nem tipp