Azt gondoltam, hogy ennél a Leeds United - Wolverhampton Wanderers angol élvonalbeli mérkőzésnél tévedésen "kapom" a bukmékereket és "lehúzhatom" őket, Sajnos nem ez van, ugyanis észnél vannak a csávók. Nagyon úgy tűnik nekem, hogy a bukik is tudatában vannak annak, hogy a Bielsa-csapatok úgy kezdik a bajnokságokat, mint az "őrültek", jó alaposan megy egy ideig az adok-kapok, majd néhány meccs után leereszt a "lufi", s egy ideig alig vannak gólok a Bielsa-csapatok mérkőzésein. És, bizony, nem kivétel ez alól a Leeds United sem.

Ezért aztán olyasmit lehet látni - például az Unibetnél -, hogy 1.28-ért kínálják a Leeds United gólszerzését hazai pályán, viszont a hazaiak újabb góljáért már majdnem dupla az odds (Leeds United 1.5 gól felett 2.50). Ezt a dolgot megpróbálom majd kihasználni ezen a játékon kívül, s itt az SfGuruban csak a "2 gól felett ázsiai hendikep" a tippem. Itt óvatos vagyok.

Még azzal is óvatos vagyok, hogy bár gólváltásra gondolok, 1-1-re, majd pedig valamelyik csapattól a mérkőzés harmadik góljára, nem tippelek arra, hogy mindkét csapat szerez gólt. Azért nem, mert azért ez a Leeds United nagyon szeszélyes, s ahogyan az sem zárható ki, hogy mégis 3-0 lesz az eredmény, úgy az sem zárható ki egyetlen pillanatra sem, hogy 0-3 lesz az eredmény. Ezért is tippem ez 2 gól feletti ázsiai hendikepes dolog. Megalkudtam magammal, na.

A hazaiaktól hiányozni fog a spanyol kapus Kiko Casilla (ex-Real Madrid, ex-Espanyol), s az őt helyettesítő francia Illan Mesliert azért képesnek tartom arra, hogy gólt kapjon. Például úgy, hogy Adama Traore szélvészgyorsan elszáguld a labdával a jobbszélen, azt beküldi középre, ahol érkezik Raul Jimenez és úgy továbbít a hálóba, hogy a francia kapus csak arra lesz képes, hogy nagyon közelről nézze a kapuba tartó labdát. Ellenben a hazaiaknál pályán lesz a gólérzékeny Patrick Bamford és a lengyel Mateusz Klich is.

Azt akarom "kihozni", hogy bármi lehetséges ezen a meccsen. Ezért aztán úgy döntöttem, hogy gólokra tippelek. Az sem rossz, ha csak 2 gól lesz, de, persze, sokkal jobb lesz a 3 gól.

Tipp: 2 gól felett ázsiai hendikep.

Leeds United - Wolverhampton Wanderers: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp