Hétfőn két mérkőzéssel folytatódik az angol Premier League hatodik fordulója. A Burnley fogadja a jó formába lendült Mourinho legénységet. A meccs egyértelmű esélyese a vendég csapat akik a szoros élmezőny végett bár csak a 11.helyen állnak egy esetleges győzelemmel egészen a 4.-5. hely körülre repíthetnék előre a szekeret.

Mou mostanság nem tolja a buszt a kapu elé mint anno tette. Ha megnézzük a Tottenham meccseit akkor egy valamit biztos nem állíthatunk hogy unalmasak lennének. Elképesztő gólmennyiséget termelnek, a legtöbb gólt lőtték az egész mezőnyt figyelembe véve. Son nagy formában volt szeptember vége felé amikor is mesternégyest ért el a Southampton ellen, majd kisebb sérülés miatt két meccset ki kellett hagynia. Viszont ennél ha lehet mondani még jobb formában tért vissza, egyszerűen megállíthatatlan. Piszok gyors, nagyon jó százalékban használja ki a helyzeteit, emellett pedig sokszor előkészít játszópajtásainak, leginkább Kane-nek aki a másik brutális formában levő támadó a csapatnál. Az angol csatár októbere eddig három meccsen szerzett 7 gól és 3 assist.

Dier játéka kérdéses jelen pillanatban, de simán pótolni tudják majd, a többiek pedig makk egészségesek mind. Nehezen van előttem az a kép hogy az egy pontos Burnley megállítja ezt a csapatot most. A hazaiak a top6 tagjai közül ráadásul még senkivel nem találkoztak, a West Brom ellen is csak egy gól nélküli remire futotta erejükből. Zárt kapus meccs lesz továbbra is, a közönség sem tud így dobni egy kicsit a csapat játékán.

Tavaly decemberben 5:0-ra győzött otthon a Tottenham, majd márciusban már a leállás előtt egy 1:1-et játszottak egymással. A csütörtöki EL meccsen kulcsjátékosait pihentette a portugál szaki, sima győzelmüket várom. Tipp: 1-3

Burnley - Tottenham: Tottenham szerzi az elsõ gólt és megnyeri a mérkõzést - Igen/Nem tipp