Gavrilo fórumtársunk mindent leírt a mérkőzésről a főoldali cikkében, ajánlom mindenkinek olvasásra, jó tippet osztott meg velünk. Én is a gólokra fogadás vonalán mozognék.

Mindig el szoktam olvasni egy norvég tipster hétvégi meccs preview-it, azokból szoktam adatokat meríteni. A Bodo/Glimt csapatánál eszerint is sérült Brede Moe és Patrick Berg, én magam Ledét nem olvastam ennél a tipsternél, de örülnék, ha valóban így lenne. Viszont én úgy tudom, hogy Hugo Vetlesen még mindig eltiltott lesz a középpályáról. A Rosenborgnál Pal Andre Helland és Andreas Helmersen sérüléséről tudok a tipster leírásából, de ha a kapuban Hansen, és a középpályáról Henriksen is maródi, az még jobb.

Szégyellem magam érte, de a tipp inspirációját Gavrilo mellett egy origo-s cikk szolgáltatta (https://www.origo.hu/sport/futball/20201109-norvegia-labdarugas-fk-bodo-glimt-aranyerem.html).

Látható, hogy a Bodo/Glimt egy kis északi klub, és nagyon motiváltak a rekorddöntésben, Aranycsapatot akarnak csinálni. A Rosenborg idei szezonja mehet a lecsóba, ők már csak azért fociznak, mert kell. Ez látszott legutóbb a kiesés elöl menekülő Brann Bergen ellen is. Van két meccsük a második Molde és a harmadik Valerenga ellen, azokra kell koncentrálni, mert tőlük kell a 3-3 pont, akkor meglehet a legoptimálisabb esetben a harmadik hely.

Az látszik, hogy a Rosenborgnak újra kell építenie magát, de persze az Európa Ligára nagy szüksége lenne jövőre a csapatnak pénzszerzés szempontjából. Esetleg annyi motiváció lehet bennük, hogy a bajnok otthonában mutassák meg, ők jobb csapat, de ezt halovány érvnek érzem. Inkább erős az, hogy a Bodo góldöntést és pontrekordot akar az évad végén, szóval ők jobban fognak előre menni. Ebben bízva tényleg meglehet a három találat.

Bodø/Glimt - Rosenborg: Gólok száma - Felett/alatt tipp