Sokat gondolkodtam a Pool Rókák elleni vendégjátékán. Egy hete sincs, hogy a két csapat összecsapott az Anfield-en, és 3:3 után 11-esekkel mentek tovább a vörösök a Ligakupában. Extra, hogy akkor Klopp együttese a 95. percben tudott csak egyenlíteni a Minamino révén. Adja hát magát most is a sok gól lehetősége, azonban jobban átbújva a csapatok weboldalát, egyértelmű jelek mutatják, hogy ezt a meccset a liverooliak fogják behúzni!

Míg a december 26-ai játéknapon a Leeds elleni meccset kihagyta az LFC, addig a Leicester, belebonyolódott egy 6:3-ba a Manchester City-vel. Ezen a találkozón nem csak három pontot veszített Brendon Rodgers együttese. Daka, Pereira és Soyuncu friss sérült, míg az előző fordulóban a bemelegítésénél Bertrand térde fordult ki. Ward alapembere a rókáknak, s ő sem lesz bevethető, így Rodgers a Vardy, Ndidi duóban, bízhat, akik padoztak az Etihad-ban. Elől Iheanaco lehet még megoldás, azonban míg a hazaiak fogytak, vendégek erősödtek az utóbbi napokban.

Salah és Mané kihagyta a Ligakupa-meccset, így ők a Tottenham elleni csatán léptek legutóbb pályára december 19-én. Klopp számára jó, hogy, hogy január elejéig számíthat afrikai különítményére, bár a kontinenstorna január 09-el rajtol, még a Chelsea elleni január 2-ai összecsapáson is rendelkezésre állnak. Fix kettes mellett tettem le a voksomat, de nem kizárólag a legjobb támadók jelenléte miatt. Van Dijk a védelem oszlopa is ott lesz majd a King Power Stadionban, s a holland belsővédő mindig stabilitást ad a Pool-nak. S akkor a további visszatérők: Thiago, Alcantara és Jones is a fedélzeten lesz vendégoldalon, azaz a létező legjobb standard kezdőcsapatával számolhat Klopp, ami a decemberi sűrű programban nagyon ritka helyzet.

Hiába szimpi Rodgers munkássága, azért a tabella nem hazudik! A két csapat között 19 pont a különbség, és a rókák az elmúlt hetek során megfogyatkoztak. Ha a teljes kerettel, számolhatna a hazai szakvezető, akkor is esélyesebb lenne a Liverpool, hát még így! Könnyű 30 % feletti hasznot kínál az esemény, amire rá kell menni.

Leicester City - Liverpool: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp