Nekem ez a tipp tetszik. -más kérdés, hogy ez a kutyát sem érdekli.Viszont az tény, hogy az FTC azért ébredezni látszik a téli álmából. Mi azért innen-onnan(ki hol lakik) simán úgy vagyunk vele, hogy az FTC-nek minden meccsen gáláznia kell, mert a keret bő és talán még minőségi is NBI-es mércével. De azért nem ennyire egyszerű ez, mert Stöger után a csapatnak és Csercsének össze kellett csiszólódni. Ugye felkészülés is zaklatott volt, nem sikerült edzőtábor, covid is bekevart, és a keret is kegyetlen bő, rengeteg a játékos, ki kellett mazsolázni az orosznak, kire lehet számítani, és kik kerülnek majd a peremre, és távoznak.

Jó hír, hogy Tokmac kezd életjeleket mutatni, Mmae gólokkal tért vissza, ja és jut eszembe, azért Uzuni is hiányzik, aki meg szegény a Granadában vergődik, amióta elment, az andalúzok tövig nyelik a calippót minden meccsen.

A Fradi megnyerte a két rangadóját, még ha ez furán is hangzik. De akár fura akár nem, a Kisvárda masszívan dobogós, a Vidi meg csak a Vidi, függetlenül a negatív klubcsúcstól. Szóval kezd azért lassacskán kiegyenesedni az FTC, bár ha teljesen őszinte akarok lenni, ez a hatékonyság még mindig kritikán aluli, akár a beadások minősége, akár azok kihasználása, de R. Mmae jelenlétével talán ez is változik.

A Mezőkövesdet legutóbb full meccsen az UTE ellen láttam, ott is csak azért, mert Várda64 írt egy jó előzetest, egy jónak tűnő tippet, amit behúztam, így ráfanyalodtam a meccsre. Nagyjából simán jött is az UTE over. Három lőtt gól, de mellette sok-sok ziccer, még kihagyott UTE büntető is volt. Igazából átment az Újpest a 'kövesden, nagyjából nulla ellenállással. Azt követően a Paks is vágott négyet a matyóknak, majd legutóbb a hétvégi találkozón sikerült egy 0-0-át kibekkelni otthon a ZTE ellen, de ott a zalaiaknak igazából nem fájt a remi. A 'kövesdről mindent elmond, hogy Cseriéket még a Vidi is verte, az volt a Fehérvár utolsó győzelme, még valamikor az őskorban, azóta csupa zakó.

A Fradi kezd kiegyenesedni, lassacskán jönnek a gólok is. Igazából az akarattal nagy probléma nincs, űzik-hajtják, rengeteg a próbálkozás, csak lassan adni kéne a minőségre is, mert így szemre a mennyiséggel nincs baj. Ha a Mezőkövesd úgy játszik, vagy olyan felfogásban, mint az UTE ellen, akkor nem csak e meccsen lesz baj, de nagyon könnyen másodosztály lehet belőle.

Ferencváros - Mezőkövesd: Ferencváros mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp