A magyar NBI-ben a Ferencváros dominanciája tovább tart, ismét a Fradi lett a bajnok. Hogy a játék milyen, azt hagyjuk, de igazából nincs kihívója hosszú távon, a Vidi is megszűnt jó csapatnak lenni. Viszont ahogy a győzelmet, a bajnoki címet sem kell magyarázni. Tokmac ismét formába lendült, van játék, már amikor van, de a Csercseszov-féle Fradi nekem törékeny.

Törékeny, mert olyan, hogy alapcsapat, olyan nincs. Ekkora kerettel nem lehet dolgozni, ezt a keretet redukálni kell, mert én nem tudom, ez kinek éri meg, kinek nem, hogy mossák a pénzt, de szinte nincs olyan meccse az FTC-nek, hogy egy-egy új arc nem tűnik fel. Aztán néz az ember a másikra, és kérdi: Te, ez meg ki? Brutál mennyiségű játékos, ez pedig gáz. Nincs játék, nem ismerik egymást, emiatt a Fradi focija erősen középszer. Igazából stílusa nincs, átlag feletti képességű játékosok, egy átlag feletti kapussal, ez pedig elég ide. Legutóbb bal-hátvéd hiány lépett fel, ami aztán megint fura ilyen mélységű keretnél.

Ami a Paksot illeti, ott aztán sok minden nem változott. A Bognár-filozófia ismert, az 'aggyadnekiaztánleszamilesz' futball sokunk kedvence. Sajnos a rendszerből a kisBogesz télen kilépett, de a ciprusi nyaralása valószínűleg nemsokára véget ér. Bár nemrég meglőtte első gólját, alapember nem lett. Jön ő vissza, csak imádkozzunk, hogy ne kapják szét a Paksot, és akkor jövőre is beindul az overgyár. FTC-Paks meccseken a gólok azért gyakoriak. Legutóbb ugyan a PSE megfricskázta a Fradit (0-3 a Groupamában), de azért jobbára a fővárosi zöld-fehérek lövik a gólokat. Pakson a Bognár érában két 1-3 jött, Budapesten kétszer is 5 gólig jutott az FTC a Paks ellen. Igazából Harasztiék játékában elöl-hátul vannak gólok, olyan igazán nagy tét sincs, bízom benne, hogy látunk egy kis örömfocit. Egy jó 5-6 gólos meccs simán benne van, így az én tippem az, hogy a bajnok mindkét félidőben talál gólt. Aztán hogy az FTC nemzetközi porondon majd mire megy ezzel a focival, majd kiderül.

Paksi SE - Ferencváros: Ferencváros mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp