Lehet itt bundázgatni, mert hosszú a bajnokság, de azért nem árt néha meccset nyerni, és nagyon remélem, hogy emígy gondolkodnak a Bognár stábban. Az előző heti 3-3 nekem nagyon jól jött, jó zsíros szorzó volt a 5,5 overre (és van amúgy most is), de én az első félidőre tippelek, arra, hogy az MTK ott erőt demonstrál, és minimum kettőt vág. Előző héten hátrányba került, aztán szépen egalizált, majd 3-1-re vezetett, de a 2. félidő hajrájára fordulva az ellenfél vágott két gólt gyorsan egymás után. Én pont a 6. gólra hoztam be a streamet (22beten volt), és épp le akartam biztosítani az 5,5 overt, amikor jött a 6. gól, hihetetlen MTK asszisztálással.

Az MTK ilyen szempontból ugyanaz, mint a korábbi Bognár csapatok, bárkitől bármikor kapnak 3-4 gólt, de ugyanúgy bárkinek lőnek 3-4 gólt.

Ami az ellenfelet illeti, a Dorog Barcikán kettőt kapott, otthon a Gyirmót vágott neki négyet. a Barcikának 41, a Gyirmótnak már csak 20 perc kellett, hogy az eredményjelzőn az 1-es 2-esre váltson.

Én amondó vagyok, a nyílt, gólra törő focit játsszó MTK-nak is elég lesz a 45 (+2-3) perc, hogy minimum kettőt gurítson, és akkor az MTK esetében simán benne van, hogy kap is gólt.

Azért a Dorog nem egy túl acélos együttes, ez kiderült az idei rajtból. De ahogy nézegettem, jobb csapat ellen otthon is, de idegenben főleg 3-5 gólokat nyeltek, és ahogy nézegetem itt a csapat rosterét, erősítés nem igazán jött össze. Nálam a Dorog sanszos a kiesésre, ezt azért megerősíti a két forduló alatt gyűjtött 0 pont. Az MTK meg lehet botladozik az elején, de ha jobban összeérik a csapat, jönnek majd a győzelmek.

MTK Budapest - Dorogi FC: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp