A Sampdoria négy mérkőzés óta nem lőtt gólt a bajnokságban! Udinese, Empoli és Fiorentina 0-1, míg a Napoli 0-2. Egyetlen idei győzelmüket a Sassuolo ellen érték el még január 4-én.

Botrányosan gyenge szereplés, és nem látom, hogyan lehetne más a csapat játéka. Dejan Stankovic a csapat edzője, aki akármekkora játékos volt, nem valami nagy spíler edzői fronton. Egyetlen sikert ért el a kispadon a bajnokságban, egyébként mindenki püföli őket. Nagyjából olyan szinten vannak, mint tavaly a Genoa, tehát egy évvel később ők is zuhanhatnak ki a másodosztályba, és újra lehet derby della Lanterna.

Ebből nagy verés lehet. Az Atalanta kicsit dühös lehet a Juventus elleni meccsre, mivel az adok-kapokból kijöhettek volna jobban is, hiszen 2-3-nál kézben volt a meccs, csak kellett volna egy kegyelemdöfés a negyedik gól képében. Csúcsformában van a csapat, Gasperini mester nagyon jól időzítette a formát, dinamikában megvannak.

Ezért kell valami jó kis fogadási lehetőséget keresni, olyat ami viszonylag erős szorzót jelent. Maga a 3 gól viszonylag jó, de a Sampdoria védekezése nagyjából egyben van, kevés gólos vereségeket szenvednek. Ezért ezt veszélyesnek tartom. Az Atalanta viszont nagyon dinamikus kezdi a meccseket, elég a Juventus elleni meccsre gondolni, de a Salernitana és a Spezia elleni kupameccsen is meglőtték az első gólt a 10. percig. Ha az első félidőt lehozzák, akkor az impotens Sampdoria támadókat le tudják úgy védekezni, hogy meglegyen a meccs. Ezért a félidő/vége eredmény itt szerintem jó lehetőség.

Atalanta - Sampdoria: Félidő - Mérkőzés tipp