Ahogy a PL nyitóforduló beli Pool meccsen is erre az opcióra mentem, úgy a második fordulóban sem teszek másképp, mivel a keret azóta egy cseppnyit sem változott sajnos.

Chelsea ellen remekül kezdett a Liverpool, az első fél órát ledominálták, meg is szerezték a vezetést, amire jött is a második gól, amit sajnos pár centi miatt a VAR elvett, jogosan. Ez egy forduló pont volt a mérkőzés dinamikájában, és onnan tovább teljesen a Chelsea akarata érvényesült, jött is az egyenlítés, és sokkal inkább egy újabb Chelsea gól volt benne a mérkőzésben. Amíg bírták a vörösök a letámadást nem volt probléma, viszont ahogy kezdtek fáradni a lábak, könnyebb volt kijátszani a támadókat és nagyon könnyen tudtak átrobogni a középpályán. Továbbra sincs minőségi hatos Klopp keretében, Caicedot és Laviat is lenyúlta a Chelsea, ha lehet hinni a híreknek órák kérdése, hogy bejelentsenek egy eddig ismeretlen, bundesligás japán védekező középpályást, de ő minden bizonnyal még nem lesz bevethető a szombati mérkőzésen. Rajta kivűl a következő két hétben még mindenképp szükség lesz VKP igazolásra, mert nagyon szűkös a keret azon a poszton. Úgy gondolom, hogy amíg tart az átigazolási időszak, addig csakis az outscore játszhat a Liverpool, mert elől létszámban és minőségben is rendben vannak, a problémák a védekezésben fognak megjelenni, amit akár még egy Bournmeouth szintű közép/kis csapat is ki fog tudni használni még idegenben is.

Bournmeoth kezdő meccsét nem láttam, de a statisztikák szerint igencsak támadólag álltak fel a West Ham ellen, hazai pályán a 14 kapura lővés és az 1.13-as xG nem mondható rossznak. Szerintem a Pool ellen is lesz bőven lehetőségük a gólszerzésre, és bár Alisson jó formában védett a Chelsea ellen is, mindent ő sem foghat meg.

Míg Kloppék nem tudják stabilizálni a csapat védekezését a mindkét csapat szerez gólt opciót bátran lehet vállalni szerintem.

Liverpool - Bournemouth: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp